Τσελίδης: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα - Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
i

© Intime

Τσελίδης: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα - Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»

Sportal newsroom 19:32 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 31.07.2024

Ο Θοδωρής Τσελίδης έκανε λόγο για όνειρο που έγινε πραγματικότητα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο.

Τρισευτυχισμένος εμφανίστηκε ο Θοδωρής Τσελίδης στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας αθλητής νίκησε τον Ισπανό Τριστάνι Μοσακλισβίλι με wasa-ari στον τελικό του ρεπεσάζ και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των -90 κιλών.

Ο Θοδωρής Τσελίδης στις δηλώσεις του έκανε λόγο που έγινε πραγματικότητα. Ο Έλληνας αθλητής σημείωσε ότι αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρας της ζωής του.

Πολύ χαίρομαι που μπόρεσα να κρατήσω τον λόγο μου. Το όνειρό μου έγινε. Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου. Φεύγοντας από την Ελλάδα σκεφτόμουν ακόμη καλύτερο χρώμα μεταλλίου. Ό, τι έγινε έγινε. Είναι ένα μετάλλιο που με χαροποιεί πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το πρώτο μετάλλιο για την πατρίδας μας», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Τσελίδης.

Ο Έλληνας αθλητής ρωτήθηκε και για τον πιο καθοριστικό αγώνα στην πορεία του προς το μετάλλιο. «Με τον Γκρικογριάν που είχα δικαίωμα να παλέψει για την τρίτη θέση. Είναι πολύ φίλος μου και είχαμε παλέψει πολλές φορές μαζί», απάντησε σχετικά.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });