Το συγκλονιστικό βίντεο του Τζανμάρκο Ταμπέρι: «Ηττημένος, αλλά περήφανος»
i

© IMAGO / Beautiful Sports

Το συγκλονιστικό βίντεο του Τζανμάρκο Ταμπέρι: «Ηττημένος, αλλά περήφανος»

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:02 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 16.08.2024

Ο Τζανμάρκο Ταμπέρι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με τον ίδιο στο νοσοκομείο τρεις ώρες πριν τον τελικό του ύψους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Ο Τζανμάρκο Ταμπέρι ήταν από τους μεγάλους άτυχους των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού. Ο Ιταλός αθλητής του ύψους, χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν τον τελικό του αγωνίσματος στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που είχε κάνει τότε, είχε αφόρητους πόνους και όλα έδειχναν ότι υπέφερε με κολικό νεφρού. «Έχουν περάσει 10 ώρες και ο κολικός νεφρού δεν έχει υποχωρήσει ακόμα. Ο πόνος που αισθάνομαι από το πρωί, όσο δυνατός κι αν είναι, δεν συγκρίνεται με αυτό που αισθάνομαι ψυχικά. Ξεθωριάζει και η τελευταία μου ελπίδα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων λίγες ώρες πριν τον τελικό του ύψους στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Τελικά, ο Ιταλός αθλητής του ύψους έδωσε το «παρών» στον τελικό, αλλά η παρουσία του ολοκληρώθηκε σύντομα. Ο Ταμπέρι πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 2,22 μέτρα και στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες στα 2,27 ολοκληρώνοντας τον τελικό στην 11η θέση.

Ο Ιταλός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με τον ίδιο στο νοσοκομείο τρεις ώρες πριν τον τελικό του ύψους. «Έδωσα την ψυχή μου. Ηττημένος αλλά περήφανος. Θα επιστρέψω», ανέφερε στη λεζάντα ο Ταμπέρι.

Νωρίτερα, ο Ιταλός έδωσε υπόσχεση ότι θα επανέλθει πιο δυνατός. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη προς το πρόσωπό του.

«Απλά θέλω να πω ευχαριστώ...

Σας ευχαριστώ όλους γιατί μεταμορφώνετε, με τα λόγια σας, σε κάτι όμορφο αυτό που βιώνω μέσα μου ως απογοήτευση και τεράστια αποτυχία.

Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και που με στηρίξατε σε μια σωματικά αλλά πάνω απ' όλα ψυχικά καταστροφική εβδομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ευχαριστώ γιατί, αν και ηττήθηκα, τώρα που αυτή η αγωνία τελείωσε επιτέλους, μπορώ να δω μια μικρή νίκη, και αυτή η νίκη είστε εσείς. Ο αριθμός των ανθρώπων που πίστεψαν σε μένα, παρά τα όσα πέρασα, με συγκινεί. Θα ήθελα να κερδίσω για εσάς, για να σας κάνω ακόμη πιο περήφανους... Αλλά σας εγγυώμαι ότι αυτή τη στιγμή, διαβάζοντάς σας, νιώθω περήφανος ακόμα και μόνο που προσπάθησα και αυτό γεμίζει μέρος αυτού του μεγάλου κενού που τώρα νιώθω μέσα μου.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!», ανέφερε ο Ταμπέρι.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });