Ο Μπράουν μίλησε για τον Τέιτουμ: «Θα προτιμούσε να μείνει σπίτι του, παρά να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ

i

IMAGO / AAP

Ο Μπράουν μίλησε για τον Τέιτουμ: «Θα προτιμούσε να μείνει σπίτι του, παρά να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Νίκος Καλαμπάκας 16:23 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 22.08.2024

Ο Τζέισον Τέιτουμ δεν αγωνίστηκε αρκετά με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και ο Τζέιλεν Μπράουν έβαλε... πλάτη στον συμπαίκτη του.

Η Team USA κέρδισε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, ωστόσο πέρα από τη χαρά που έφερε στην ομάδα η κατάκτηση του τουρνουά μπάσκετ, υπήρξαν και παράπονα.

Όταν σε μια ομάδα αγωνίζονται τόσοι αστέρες, κάποιοι δεν βρίσκουν τον χρόνο που επιθυμούν στο παρκέ και δυσανασχετούν.

Αυτό ισχύει και για τον Τζέισον Τέιτουμ. Ο πρωταθλητής του NBA με τους Σέλτικς, ήταν στην ομάδα των ΗΠΑ, όμως δεν αγωνίστηκε πολύ. Ο Στιβ Κερ είχε δώσει τη... μπαγκέτα στον Στεφ Κάρι και πίσω του ερχόταν ο Λέοναρντ, με αποτέλεσμα ο συμπαίκτης τους να κάθισε αρκετά στον πάγκο και να... εκφράζει τη δυσαρέσκειά του.

Ο Τζέιλεν Μπράουν, συμπαίκτης του Τέιτουμ στους Σέλτικς, έκανε δηλώσεις στο "NBC", αποκαλύπτοντας ότι ο Τέιτουμ θα προτιμούσε να είχε μείνει στο σπίτι του, από το να ταξιδέψει στο Παρίσι:

«Μου είπε πως ήθελε να μείνει στο σπίτι του και να μην σπαταλήσει το καλοκαίρι του στο Παρίσι», είπε ο φετινός MVP των τελικών του NBA.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });