Τζένγκο: «Αν παραμείνω έτσι όπως ήμουν σήμερα, βλέπω τον εαυτό μου στα μετάλλια»
i

© Intime

Τζένγκο: «Αν παραμείνω έτσι όπως ήμουν σήμερα, βλέπω τον εαυτό μου στα μετάλλια»

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:48 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 07.08.2024

Την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει για ένα μετάλλιο έδωσε η Ελίνα Τζένγκο μετά την πρόκρισή της στον τελικό του ακοντισμού.

Για ένα μετάλλιο θα παλέψει η Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς αγώνες, όπως δηλώνει η ίδια. Η Ελληνίδα αθλήτρια, μέλος της team future της Bwin δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για το γεγονός ότι κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων.

Η Ελίνα Τζένγκο προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος με βολή στα 63,22 μέτρα που είναι φετινό ρεκόρ. Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα ρίπτρια, μέλος της team future της Bwin, είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2022 στο Μόναχο.

«Ήξερα ότι μπορούσα να βγάλω μία τέτοια επίδοση και το κατάφερα. Παρέμεινα ψύχραιμη, συγκρατήθηκα και μπήκα όπως έπρεπε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και τρισευτυχισμένη, που στους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκομαι στον τελικό», ανέφερε αρχικά η Ελληνίδα ακοντίστρια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Ο κόουτς πιστεύει πάρα πολύ σε μένα, ξέρει ότι μπορώ να το κάνω, στενοχωριέται που λόγω του άγχους μου, μερικές φορές καταστρέφω τον εαυτό μου, αλλά μαζί προσπαθούμε πάρα πολύ για αυτό το αποτέλεσμα και όταν μας βγαίνει, το κλάμα έρχεται επειδή νιώθουμε αυτή την ανακούφιση ότι το καταφέραμε», υπογράμμισε η Ελίνα Τζένγκο.

«Η έκτη θέση στη Ρώμη με πείσμωσε σε ένα μεγάλο βαθμό. Θα προσπαθήσω να είμαι και στον τελικό τόσο συγκρατημένη και συγκεντρωμένη όπως ήμουν τώρα στον προκριματικό και να ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται αυτή την πανέμορφη εμπειρία», σχολίασε.

«Αν παραμείνω έτσι όπως ήμουν σήμερα, βλέπω τον εαυτό μου στα μετάλλια. Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένη και το ξέρω και μας έχει βγει και στις προπονήσεις. Πρέπει να δουλέψω αυτές τις δύο μέρες που μου απομένουν ψυχολογικά, να μπορέσω να το διαχειριστώ και όλα θα πάνε καλά», επισήμανε.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους», σημείωσε για τη στήριξη που έχει από τους Έλληνες φιλάθλους, ευχαριστώντας τους για τη θετική ενέργεια που, όπως είπε, στέλνουν, στους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });