Ξέσπασε η Τζένγκο: «Καταστρέφομαι… Το ξέρω ότι έχω πολλές δυνατότητες» (vid)

Ξέσπασε η Τζένγκο: «Καταστρέφομαι… Το ξέρω ότι έχω πολλές δυνατότητες» (vid)

Sportal newsroom 22:42 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:13 - 10.08.2024

Η Ελίνα Τζένγκο έκανε σκληρή αυτοκριτική μετά την ένατη θέση που κατέλαβε στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Την ένατη θέση στον τελικό του ακοντισμού κατέλαβε η Ελίνα Τζένγκο. Η Ελληνίδα αθλήτρια, μέλος της team future της Bwin είχε καλύτερη επίδοση στα 61,85 μέτρα στην πρώτη της βολή έκανε άκυρη στη δεύτερή της προσπάθεια και έριξε το ακόντιο στα 57,90 μέτρα στην τρίτη της βολή.

Μετά το φινάλε του τελικού, η Ελίνα Τζένγκο εμφανίστηκε απογοητευμένη. Η Ελληνίδα αθλήτρια, μέλος της team future της Bwin σημείωσε ότι της έμεινε πικρή γεύση από τον τελικό.

«Νομίζω μου αφήνει πικρή γεύση. Σήμερα δεν συγκρατήθηκα. Παρασύρθηκα και πίστεψα πολύ στον εαυτό και είπα όλα για όλα. Έπρεπε να κρατηθώ και να πάω πιο συγκρατημένα. Κλαίω όχι από στεναχώρια, αλλά γιατί βγαίνει όλη η πίεση. Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι υγιής και που έφτασα μέχρι εδώ. Στόχος μου ήταν να μπω στην οκτάδα και με πέταξαν έξω για μία θέση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Έχω πολλές δυνατότητες και καταστρέφομαι από το στρες, την πίεση και το άγχος. Δεν τα παρατάω, έχω πολλές διοργανώσεις μπροστά μου. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων. Ευελπιστώ ότι οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι διαφορετικοί για μένα. Είναι πολύ πιεστικό αυτό, αλλά τώρα μου φεύγει το βάρος των αγώνων και γι’ αυτό κλαίω», σημείωσε η Ελίνα Τζένγκο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });