Ο Τζινόμπιλι θυμήθηκε το χρυσό μετάλλιο της Αργεντινής το 2004: «Μιλώντας για την Ελλάδα, αυτό εδώ δείχνει όλο και πιο όμορφο»

Μάνου Τζινόμπιλι

i

© Intime

Ο Τζινόμπιλι θυμήθηκε το χρυσό μετάλλιο της Αργεντινής το 2004: «Μιλώντας για την Ελλάδα, αυτό εδώ δείχνει όλο και πιο όμορφο»

Ευτυχία Οικονομίδου 13:44 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 04.08.2024

Ο Μάνου Τζινόμπιλι δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τόσο την εμφάνιση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που την χαρακτήρισε ως «δώρο» για την Ελλάδα, αλλά με αυτή την αφορμή θυμήθηκε το χρυσό Ολυμπιακό του μετάλλιο στους Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Ο θρύλος των Σαν Αντόνιο Σπερς και της εθνικής Αργεντινής μπορεί να έχει κρεμάσει τα παπούτσια του, όμως δεν έχει αφήσει στιγμή το άθλημα της καρδιάς του κάνοντας τα σχόλιά του όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Μετά τη νίκη της Σερβίας επί του Νοτίου Σουδάν, που έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στο Παρίσι, ο Αργεντίνος σταρ  σχολίασε πως «Οι Έλληνες θα πρέπει να στείλουν ένα καλό δώρο στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς», ύστερα από το απίστευτο παιχνίδι που έκανε απέναντι στους Αφρικανούς σκοράροντας 30 πόντους με 6/9 τρίποντα.

«Ευχαριστούμε Μπόγκνταν»: Ο... ηγέτης της ορδής έκανε το δώρο στην Ελλάδα κι έγραψε ιστορία με την εθνική Σερβίας

«Ευχαριστούμε Μπόγκνταν»: Ο... ηγέτης της ορδής έκανε το δώρο στην Ελλάδα κι έγραψε ιστορία με την εθνική Σερβίας

Η Ελλάδα βρίσκεται στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων και πέρα από τη δική της νίκη κόντρα στην Αυστραλία στην τελευταία αγωνιστική, το οφείλει σε μεγάλο βαθμό και στην ευρεία νίκη της Σερβίας απέναντι στο Νότιο Σουδάν, όπου πρωταγωνίστησε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Μάλιστα, με αφορμή αυτό του το σχόλιο θυμήθηκε την Ελλάδα, όπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας η Αργεντινή είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο κόντρα στην Ιταλία το 2004 με τις υπέροχες αναμνήσεις από εκείνο το καλοκαίρι να ξυπνούν. Έτσι ο Τζινόμπιλι «ξέθαψε»το μετάλλιό του και έγραψε: «Μιλώντας για την Ελλάδα. Αυτό εδώ δείχνει όλο και πιο όμορφο, όσο περνάει ο καιρός», αναρτώντας και την σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });