Ο Εμπίντ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει για άλλη εθνική ομάδα στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τζοέλ Εμπίντ

Ο Εμπίντ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει για άλλη εθνική ομάδα στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες

Sportal newsroom 21:21 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 09.08.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ άναψε... φωτιές καθώς τόνισε πως στο μυαλό του βρίσκεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με άλλη εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

Η Team USA διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η ομάδα του Στιβ Κερ απέχει ένα βήμα από τον στόχο της, καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Γαλλία, με φόντο το χρυσό μετάλλιο.

Ο Τζοέλ Εμπίντ αποτελεί ένα από τα όπλα του Κερ στην προσπάθεια αυτή, με τον εκρηκτικό σέντερ να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τους Αμερικανούς σε μεγάλη διοργάνωση, έχοντας ρίξει... άκυρο στους Γάλλους πριν από μερικούς μήνες, στην προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ.

Εμπίντ: «Η Γαλλία δε με τρομάζει - Ο στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο»

Εμπίντ: «Η Γαλλία δε με τρομάζει - Ο στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο»

Μπορεί οι Γάλλοι φίλαθλοι να μην σταματούν να αποδοκιμάζουν τον Τζοέλ Εμπίντ, όμως αυτό δεν είναι κάτι που τρομάζει τον Τζοέλ Εμπίντ στον επερχόμενο τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων (Σάββατο 10/08, 22:30).

Οι τρέχοντες Ολυμπιακοί Αγώνες φτάνουν στο τέλος τους, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λος Άντζελες, το 2028 είναι αυτοί που ακολουθούν, με τον Εμπίντ να προχωράει σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε έντονες συζητήσεις. Αυτό γιατί τόνισε πως στο επόμενο τουρνουά εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με άλλη εθνική ομάδα και πιο συγκεκριμένα αυτή του Καμερούν.

«Είναι ωραία εμπειρία οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Είναι δύσκολο που είμαι μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου για μερικές εβδομάδες. Αλλά τα παιδιά στην ομάδα το έχουν κάνει εύκολο. Το Παρίσι είναι σπουδαία πόλη και οι επόμενοι είναι στο Λος Άντζελες. Μπορεί να μην παίζω με την Αμερική, μπορεί να παίζω με το Καμερούν», ήταν τα λόγια του ηγέτη των Φιλαδέλφεια 76ερς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });