Γεωργιανός τζουντόκα δεν άντεξε τον αποκλεισμό με Ippon και κόντεψε να χτυπήσει εκτός φάσης τον αντίπαλο του!
i

© IMAGO / ZUMA Press Wire

Γεωργιανός τζουντόκα δεν άντεξε τον αποκλεισμό με Ippon και κόντεψε να χτυπήσει εκτός φάσης τον αντίπαλο του!

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:53 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 02.08.2024

Ο Τέντι Ρινέ προκρίθηκε στα ημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων στην κατηγορία των +100 κιλών στο τζούντο αλλά ο αντίπαλός του «τρελάθηκε» από τα νεύρα του και αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς!

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στον προημιτελικό του Τέντι Ρινέ με τον Γκουράμ Τουσισβίλι. Ο Γεωργιανός, ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ήταν ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος για τον Γάλλο, τελευταίο λαμπαδηδρόμο στον δρόμο του για ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

Ο Ρινέ τελείωσε τον αγώνα με ippon και πανηγύρισε έντονα πάνω από τον πεσμένο αντίπαλό του. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Τουσισβίλι που αντέδρασε στον πανηγυρισμό του Γάλλου. Ο 27χρονος Γεωργιανός σήκωσε με τα πόδια του τον Ρίνε, ο οποίος όμως φάνηκε να τραβάει το άκρο του αντιπάλου του.

Ο Γκουράμ Τουσισβίλι αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες και δεν θα αγωνιστεί στη μικτή κατηγορία του τζούντο. Όσο για τον Ρινέ, νίκησε με τον Τεμούρ Ραχίμο και θα μονομαχήσει με τον Κορεάτη Κιμ Μινζόνγκ για το χρυσό μετάλλιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Τέντι Ρινέ είναι ένας θρύλος του τζούντο και του γαλλικού αθλητισμού, Ο 35χρονος «γίγαντας» ύψους 204 εκατοστών και βάρους 150 κιλών έχει κατακτήσει δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια το 2012 και το 2016 σε ατομικό αγώνισμα. Στο Τόκιο, ο Ρινέ ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα του μικτού. Ο Γάλλος τζουντόκα έχει κατακτήσει δύο χάλκινα Ολυμπιακά μετάλλια το 2008 και το 2020.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });