Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθέωσε τον Καραλή: «Μας έκανες όλους υπερήφανους!» (pic)
i

© Intime

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθέωσε τον Καραλή: «Μας έκανες όλους υπερήφανους!» (pic)

Sportal newsroom 23:42 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 05.08.2024

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ανέβηκε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Έλληνας αθλητής έκανε μία τρομερή εμφάνιση στον τελικό του επί κοντώ στο Παρίσι και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το μετάλλιο του Καραλή είναι το έκτο για την Ελλάδα στο Παρίσι, ενώ ο Έλληνας αθλητής σημείωσε και πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93 μέτρα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έσπευσε να αποθεώσει τον Καραλή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στα social media. «Συγχαρητήρια για το μετάλλιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μας έκανες όλους υπερήφανους» έγραψε ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Πειραιά, στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας αθλητής.

Και η ίδια η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

«Συγχαρητήρια @manolo για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μας έκανες όλους υπερήφανους!

Έγραψε ιστορία ο θρυλικός Εμμανουήλ Καραλής, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού!Ο άλτης του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού κέρδισε την τρίτη θέση στο άλμα επί κοντώ, στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, αφού «πέταξε» πάνω από τα 5,90μ., στον τελικό στη γαλλική πρωτεύουσα!

Συγχαρητήρια @manolo», έγραψε χαρακτηριστικά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });