Η τούρτα έκπληξη στον Βασίλη Σπανούλη (vid)

Η τούρτα έκπληξη στον Βασίλη Σπανούλη (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:36 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 07.08.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης έσβησε τούρτα... στον αέρα για τα 42α γενέθλιά του!

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε τα γενέθλιά του, με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να του επιφυλάσσουν μια ξεχωριστή έκπληξη… στον αέρα!

Λίγο πριν την απογείωση για την επιστροφή στην Ελλάδα από το Παρίσι, οι άνθρωποι της ΕΟΚ του έβγαλαν μια τούρτα, με τον Βασίλη Σπανούλη να σβήνει τα κεράκια μέσα στο αεροπλάνο, υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού από τα χείλη όλων των ανθρώπων της αποστολής.

Έτσι, ο Βασίλης Σπανούλης γιόρτασε με… ξεχωριστό τρόπο τα 42α γενέθλιά του!

Το βίντεο της ΕΟΚ για τον Βασίλη Σπανούλη:

Η ανάρτηση της ΕΟΚ με τα χρόνια πολλά στον Βασίλη Σπανούλη: 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Λιόλος: «Ο επόμενος στόχος είναι το Ευρωμπάσκετ του 2025»

Λιόλος: «Ο επόμενος στόχος είναι το Ευρωμπάσκετ του 2025»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, κατά την άφιξη της Εθνικής Ελλάδας στο «Ελ. Βενιζέλος», μίλησε για την προσπάθεια της Γαλανόλευκης, η οποία έφτασε μέχρι την οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });