Τολιόπουλος: «Κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Τολιόπουλος: «Κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Sportal newsroom 14:50 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 30.07.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της Εθνικής κόντρα στην Αυστραλία και τόνισε πως ήταν κρίμα για την προσπάθεια του δευτέρου μέρους.

Η Εθνική πάλεψε σκληρά σε ακόμα ένα παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως δεν τα κατάφερε. Απέναντι στην Ισπανία οι διεθνείς έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, όμως γνώρισαν την ήττα με 84-77.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στάθηκε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και το γεγονός πως οι Ίβηρες έκαναν ανατροπή από το «γαλανόλευκο» +8, ενώ εξέφρασε την ελπίδα για νίκη του Καναδά κόντρα στην Αυστραλία.

Η τύχη της Εθνικής στα χέρια των... άλλων - Ήττα από την Ισπανία και all in με Αυστραλία

Η τύχη της Εθνικής στα χέρια των... άλλων - Ήττα από την Ισπανία και all in με Αυστραλία

Η Εθνική ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια σε ακόμα ένα παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός (27π, 11ρ), όμως οι Ισπανοί στο τέλος πήραν τη νίκη (84-77) και πλέον η τύχη δεν βρίσκεται στα χέρια της για πρόκριση στην οκτάδα.

Ο διεθνής άσος είπε με το πέρας του αγώνα: «Κάναμε ένα πολύ κακό δεύτερο δεκάλεπτο, εκεί που ήμασταν στο +8 βρεθήκαμε στο -14. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί παίζουμε εξαιρετικά μετά. Κάνουμε προσπάθεια για να γυρίσουμε το ματς, αλλά χάνουμε τα παιχνίδια γιατί κάνουμε κακό πρώτο ημίχρονο.

Ελπίζουμε σε νίκη του Καναδά, για να έχουμε την ευκαιρία με την Αυστραλία να περάσουμε. Στο μπάσκετ υπάρχουν πολλές φορές κενά διαστήματα. Επειδή είναι εδώ υψηλό το επίπεδο δεν μπορείς να έχεις κανένα. Δεν μπορούν να σου κάνουν 10-0. Πρέπει να μάθουμε από αυτό».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });