Η αγκαλιά και τα όμορφα λόγια του Βεζένκοφ στην Ελευθεριάδου: «Περήφανος για όσα έχεις καταφέρει» (vid)

Η αγκαλιά και τα όμορφα λόγια του Βεζένκοφ στην Ελευθεριάδου: «Περήφανος για όσα έχεις καταφέρει» (vid)

Sportal newsroom 13:49 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 10.08.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ με ένα τρυφερό βίντεο εξέφρασε τον θαυμασμό του και την περηφάνεια του για την πορεία της Νικόλ Ελευθεριάδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται εδώ και μέρες στο Παρίσι για να σταθεί τόσο στο πλευρό των συμπαικτών και φίλων του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών, όσο και για να στηρίξει τη σύντροφό του, Νικόλ Ελευθεριάδου, που αγωνίζεται με την Εθνική πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ παρακολούθησε τη νίκη της ομάδας στο παιχνίδι κατάταξης που ολοκλήρωσε με το κεφάλι ψηλά την παρουσία της ηστους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού επικρατώντας με 19-10 του Καναδά για να καταλάβει την έβδομη θέση.

Μάλιστα, η κάμερα γύρισε την ώρα του ματς στον Βεζένκοφ, που βρισκόταν στις κερκίδες της πισίνας που έπαιζε η αγαπημένη του να παρακολουθεί χαμογελαστός και με περηφάνεια την αναμνηστική φωτογράφιση των παικτριών του πόλο. Σε συνέχεια αυτής της γλυκιάς στιγμής ο Σάσα έκανε και σχετικό story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τη Νικόλ Ελευθεριάδου εκφράζοντας το πόσο τη θαυμάζει.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είμαι τόσο περήφανος για όσα έχεις καταφέρει, αλλά ακόμα περισσότερο για το πόσο καταπληκτικός άνθρωπος είσαι».

Δείτε το story του Βεζένκοφ στο Instagram:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });