Στο Παρίσι ο Βεζένκοφ για το Γερμανία - Ελλάδα και την Εθνική πόλο Γυναικών

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Sportal.bg

Στο Παρίσι ο Βεζένκοφ για το Γερμανία - Ελλάδα και την Εθνική πόλο Γυναικών

Sportal newsroom 11:39 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 06.08.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται στο Παρίσι για να υποστηρίξει την Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών, αλλά και την σύντροφό του, Νικόλ Ελευθεριάδου που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ταξίδεψε στο Παρίσι για να υποστηρίξει την προσπάθεια των φίλων και συμπαικτών του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, αλλά και για να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του, Νικόλ Ελευθεριάδου που δίνει τη δική της μάχη με την Εθνική ομάδα πόλο.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία (06/08, 12:00) στον πρώτο χρονικά προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων με στόχο την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά. Στις κερκίδες της «Accor Arena» θα βρεθεί, λοιπόν, ο Σάσα Βεζένκοφ για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της «γαλανόλευκης».

Γερμανία - Ελλάδα: Η Εθνική δίνει... ραντεβού με την ιστορία - Πού θα δείτε τον σπουδαίο προημιτελικό

Γερμανία - Ελλάδα: Η Εθνική δίνει... ραντεβού με την ιστορία - Πού θα δείτε τον σπουδαίο προημιτελικό

Η Εθνική μας ομάδα είναι έτοιμη να ριχτεί στη... μάχη με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία με στόχο να κάνει άλλη μία υπέρβαση και να προκριθεί στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Λίγες ώρες αργότερα θα αλλάξει άθλημα και θα βρεθεί στο πλευρό της Νικόλ Ελευθεριάδου η οποία μαζί με τις συμπαίκτριές της αγωνίζεται επίσης στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά απέναντι στην Αυστραλία.

Έτσι, ο Βούλγαρος φόργουορντ θέλησε να υποστηρίξει τον στενό του περίγυρο με την παρουσία του στα γήπεδα του Παρισιού δίνοντας την θετική του ενέργεια στην Ελλάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });