Η υπερηφάνεια ήταν χαραγμένη στο πρόσωπο του Βεζένκοφ στην φωτογράφιση της Εθνικής πόλο γυναικών

Η υπερηφάνεια ήταν χαραγμένη στο πρόσωπο του Βεζένκοφ στην φωτογράφιση της Εθνικής πόλο γυναικών

Sportal newsroom 11:54 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 10.08.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν στο πλευρό της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών και της αγαπημένης του, Νικόλ Ελευθεριάδου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται εδώ και μέρες στο Παρίσι για να σταθεί τόσο στο πλευρό των συμπαικτών και φίλων του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών, όσο και για να στηρίξει τη σύντροφό του, Νικόλ Ελευθεριάδου, που αγωνίζεται με την Εθνική πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Μάλιστα, η κάμερα γύρισε στον Βούλγαρο φόργουορντ του Ολυμπιακού, που βρισκόταν στις κερκίδες της πισίνας που έπαιζε η αγαπημένη του στον αγώνα κατάταξης του τουρνουά. Μάλιστα, με νίκη και με το κεφάλι ψηλά ολοκλήρωσε την παρουσία της η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού επικρατώντας με 19-10 του Καναδά για να καταλάβει την έβδομη θέση.

Στο τέλος της αναμέτρησης η κάμερα έπιασε τον χαμογελαστό, Σάσα Βεζένκοφ, να παρακολουθεί με περηφάνεια την αναμνηστική φωτογράφιση των παικτριών του πόλο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });