Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά προειδοποιεί τους αντιπάλους του: «Μαθαίνω και ανησυχώ γι' αυτούς...»

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά προειδοποιεί τους αντιπάλους του: «Μαθαίνω και ανησυχώ γι' αυτούς...»

Χρήστος Τσάλτας 12:07 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 11.08.2024

Με μια χαρακτηριστική τοποθέτηση λίγων λέξεων ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση μετά τον χαμένο μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Έκανε τεράστια προσπάθεια, πήρε την Γαλλία στις πλάτες του, όπως περίμεναν άπαντες, όμως στο τέλος η ποιότητα της Team USA και τα μεγάλα σουτ του Στεφ Κάρι έκριναν την αναμέτρηση. Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, αποδεικνύοντας πως το μέλλον του ανήκει.

Απέναντι στους αστέρες της Team USA, τους οποίους αντιμετώπισε αρκετές φορές την περασμένη σεζόν στα παρκέ του ΝΒΑ, ο Wemby μέτρησε 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 11/19 σουτ στα 30 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, κάνοντας ό,τι μπορούσε για να αλλάξει τον ρου της αναμέτρησης.

Ο Κάρι «τρέλανε» και τους συμπαίκτες του: Οι επικές αντιδράσεις στον πάγκο της Team USA μετά το αδιανόητο τρίποντο (vid)

Ο Κάρι «τρέλανε» και τους συμπαίκτες του: Οι επικές αντιδράσεις στον πάγκο της Team USA μετά το αδιανόητο τρίποντο (vid)

Ούτε και οι συμπαίκτες του δεν άντεξαν! Ο Στεφ Κάρι απέδειξε πως είναι... εξωγήινος, ευστοχώντας σε ένα μυθικό τρίποντο κόντρα στην Γαλλία, το οποίο έκανε τον πάγκο της Team USA να ξεσπάσει σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Έχοντας φορέσει το αργυρό μετάλλιο στο στήθος ο χαρισματικός φόργουορντ στρέφει το βλέμμα του στην επόμενη μέρα και τις διοργανώσεις που ακολουθούν. Το πρόγραμμά του αναμένεται να είναι βεβαρημένο και απαιτητικό, όμως το κίνητρο για επιτυχία είναι τεράστιο.

Ενόψει της νέας σεζόν μάλιστα έστειλε ένα μήνυμα ενδεικτικό της νοοτροπίας του, αλλά και του τι θα ακολουθήσει στο μέλλον.

«Μαθαίνω και ανησυχώ για τους αντιπάλους μου σε λίγα χρόνια», ήταν η λακωνική τοποθέτηση. Όταν δε ρωτήθηκε για το αν εννοεί στο ΝΒΑ ή στην FIBA, ο Wemby ήταν ξεκάθαρος. «Παντού», είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Αναμφίβολα το βάρος που κουβαλάει, ως μελλοντικός ηγέτης των Σαν Αντόνιο Σπερς και της εθνικής Γαλλίας είναι τεράστιο. Όλα τα φώτα είναι επάνω του, όμως εκείνος όχι μόνο δεν αγχώνεται ή δεν πανικοβάλλεται, αλλά έχει τον τρόπο να ελέγχει την κατάσταση. Και τώρα ετοιμάζεται για ακόμα πιο σπουδαία πράγματα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });