Βλάχος: «Δύο μέρες πονούσε η καρδιά μας - Δεν ξέρω από πού άντλησαν δύναμη οι παίκτες»
i

© Intime

Βλάχος: «Δύο μέρες πονούσε η καρδιά μας - Δεν ξέρω από πού άντλησαν δύναμη οι παίκτες»

Sportal newsroom 20:41 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 09.08.2024

Ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη κόντρα στην Αυστραλία συνεχάρη τους παίκτες του για την αντίδρασή τους μετά την ήττα από τη Σερβία.

Την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού θα διεκδικήσει η Εθνική πόλο ανδρών, που νίκησε 15-9 την Αυστραλία στον πρώτο αγώνα κατάταξης. Η Ελλάδα προερχόταν από σοκαριστικό αποκλεισμό κόντρα στη Σερβία δεχόμενη γκολ στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα του αγώνα.

Οι Έλληνες διεθνείς, όμως, βρήκαν τη δύναμη και καθάρισαν με ευκολία τον αγώνα με την Αυστραλία. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Θοδωρής Βλάχος τους έδωσε συγχαρητήρια στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Αυστραλία.

«Δεν ήρθε αυτό που περιμέναμε. Δύο μέρες πονούσε η καρδιά μας, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Μιλήσαμε τρεις φορές με τα παιδιά. Προσπάθησα να τους δώσω λόγο και τρόπο να βγάλουν ενέργεια σήμερα. Δεν ξέρω από πού άντλησαν δύναμη και τους δίνω συγχαρητήρια. Μας χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια και το φιλότιμο. Παίζουμε για το εθνόσημο και παρότι γκρεμίστηκε το όνειρό μας έπρεπε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Βλάχος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για τη διαιτησία στο τουρνουά, ο Έλληνας προπονητής σημείωσε: «Οι διαιτητές κάνουν λάθη όπως όλοι. Δεν πιστεύω ότι τα λάθη είναι εσκεμμένα. Οι Ιταλοί αδικήθηκαν όμως δεν συμφωνώ με την αντίδρασή τους, πρέπει να σεβόμαστε το τουρνουά και τον κόσμο. Έχω μάθει να μην στέκομαι στους διαιτητές. Άμα ψάχνεις δικαιολογίες μπορείς να βρεις πολλές».

Για το παιχνίδι με την Ισπανία, ο Θοδωρής Βλάχος σχολίασε: «Δεν ξέρω σε τι επίπεδο θα είναι το παιχνίδι αυτό. Θα διεκδικήσουμε και οι δύο ομάδες τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε τον απολογισμό μας και να συνεχίσουμε».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });