Βλάχος: «Το 11ο γκολ των Σέρβων δεν έπρεπε να μετρήσει. Μαχαιριά στην καρδιά ο τρόπος που χάσαμε»

Βλάχος: «Το 11ο γκολ των Σέρβων δεν έπρεπε να μετρήσει. Μαχαιριά στην καρδιά ο τρόπος που χάσαμε»

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:05 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 07.08.2024

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο που Εθνική πόλο ανδρών ηττήθηκε από τη Σερβία στον προημιτελικό των Ολυμπιακών αγώνων.

Απαρηγόρητος ήταν ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ήττα της Εθνικής πόλο ανδρών από τη Σερβία. Η «γαλανόλευκη» δέχθηκε γκολ δύο δεύτερα πριν το τέλος και έμεινε εκτός ημιτελικού στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε ότι ο τρόπος που αποκλείστηκε η Εθνική ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Πρόσθεσε, μάλιστα ότι πιο δίκαιο ήταν να κριθεί στα πέναλτι.

«Δεν νομίζω ότι είναι από τα παιχνίδια που μπορείς εύκολα να ξεφύγεις στο σκορ. Δεν το καταφέραμε, αυτοί πήραν προβάδισμα σε κρίσιμο σημείο με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Παρ' όλα αυτά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε έξι δεύτερα πριν το τέλος και χάσαμε με έναν τρόπο που αδικεί την προσπάθειά μας. Ήταν δίκαιο να πάει στα πέναλτι. Θα ήθελα πολύ να ήμασταν καλύτεροι και να κερδίσουμε καθαρά, αλλά μια Σερβία που είναι πεινασμένη περιμέναμε ότι θα παίξουν σαν σκυλιά. Όμως δε μας πίεσαν πάρα πολύ. Κι εμείς κ αυτοί το ελέγχαμε. Όποιος θα έβαζε γκολ στο τέλος θα κέρδιζε. Το να χάνεις με γκολ από σέντρα στα τελευταία 2 δεύτερα ενώ το έχεις γυρίσει, δεν είναι άδικο, αλλά είναι κρίμα. Κρίμα ο τρόπος που χάσαμε και ο τρόπος που δε μας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Κρίμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Δεν έχει σημασία ποιον αντίπαλο έχεις στον προημιτελικό. Όλες παίζουν ίσος προς ίσο. είμαι περήφανος για τους αθλητές, είχαμε πάθος, λύσεις. Ίσως να μπορούσαμε να βγάλουμε 2-3 άμυνες παραπάνω. Ο τρόπος που χάνεις είναι μαχαιριά στην καρδιά, δυστυχώς.

Συνεχίζουμε, θα προσπαθήσουμε να συνέλθουμε και να δώσουμε ότι έχει απομείνει για να καταφέρουμε να πάρουμε την καλύτερη θέση. Αλλά ήμασταν τόσο κοντά για να παίξουμε σε μια γιορτή και τελικά απομακρυνθήκαμε τελείως», ανέφερε ο Θοδωρής Βλάχος.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });