Χέρμπερτ: «Ο Σπανούλης κάνει εξαιρετική δουλειά - Η Ελλάδα έχει τον... Superman»
i

© Intime

Χέρμπερτ: «Ο Σπανούλης κάνει εξαιρετική δουλειά - Η Ελλάδα έχει τον... Superman»

Ευτυχία Οικονομίδου 14:56 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 06.08.2024

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γκόρντον Χέρμπερτ μετά τη νίκη της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα αποθεώνοντας τον Βασίλη Σπανούλη και χαρακτηρίζοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως... Superman.

Η Ελλάδα έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά απέναντι στη Γερμανία, ή όπως την αναφέρουν πολλοί «τη νέα δυναστεία του ευρωπαϊκού μπάσκετ». Το ταλέντο και η σύμπνοια της ομάδας του Γκόρντον Χέρμπερτ ήταν ανίκητη, όμως και παρά την τεράστια προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας να περάσει στην επόμενη φάση, υπερίσχυσε με 76-63.

O Γκόρντον Χέρμπερτ στις δηλώσεις του μετά τη νίκη - πρόκριση της ομάδας του έδωσε τα εύσημα στον Βασίλη Σπανούλη για την προσπάθεια που κάνει στον πάγκο της «γαλανόλευκης», ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον... Superman της Ελλάδας.

Συγκλονιστικός ξανά: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έδωσε όλα για την Εθνική (vid)

Συγκλονιστικός ξανά: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έδωσε όλα για την Εθνική (vid)

Για ακόμα μια φορά έδωσε τα πάντα, οδηγώντας την Εθνική. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγήθηκε ξανά κόντρα στην Γερμανία, όμως η παρουσία του δεν αρκούσε για να έρθει η πρόκριση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γκόρντον Χέρμπερτ:

«Είναι ένα παιχνίδι τη φορά, παίζουμε σε δύο μέρες. Ένα παιχνίδι τη φορά και βλέπουμε πώς θα πάει. Δύσκολο να πω κάτι. Ο κόουτς Σπανούλης κάνει εξαιρετική δουλειά, στην άμυνα είναι πολύ δυνατοί. Δε θέλω να τους συγκρίνω σε σχέση με πριν από δύο χρόνια, αλλά στην άμυνα είναι πολύ δυνατοί. Και φυσικά έχουν τον Superman (σ.σ. Γιάννη Αντετοκούνμπο). Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Ήταν στον όμιλο του θανάτου και έπαιξαν κλειστά ματς. Έπαιξαν σκληρά. Στους προημιτελικούς κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });