Χέρμπερτ: «Η Ελλάδα έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο»

Γκόρντον Χέρμπερτ

i

FIBA

Χέρμπερτ: «Η Ελλάδα έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο»

Ευτυχία Οικονομίδου 12:20 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 04.08.2024

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου η Γερμανία θα συναντήσει την Ελλάδα.

Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της κόντρα στην Αυστραλία, όμως η διαφορά της νίκης (77-71) δεν ήταν η ιδανική για να έχει ήσυχο το κεφάλι του ο Βασίλης Σπανούλης ενόψει της συνέχειας. Έτσι όλα κρέμονταν από την αναμέτρηση της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν, όπου η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς έπρεπε να πάρει τη νίκη και μάλιστα με διαφορά από τρεις πόνους και πάνω για να στείλει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους «8».

Έτσι κι έγινε με την ομάδα του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να υπερισχύει με 96-85 και να δίνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στη «γαλανόλευκη» αποστολή. Η Ελλάδα θα βρεθεί, λοιπόν, στο Παρίσι για να αναμετρηθεί με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γερμανία την Τρίτη (06/08, 12:00) σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Πού είδαν και πώς έζησαν οι Έλληνες διεθνείς το Σερβία - Νότιο Σουδάν;

Πού είδαν και πώς έζησαν οι Έλληνες διεθνείς το Σερβία - Νότιο Σουδάν;

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ γιόρτασε λίγο διαφορετικά την πρόκρισή της στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς εκείνη κρίθηκε από το αποτέλεσμα του αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν. Το βράδυ της 3ης Αυγούστου θα μείνει αξέχαστο με όλη την ελληνική αποστολή να παρακολουθεί την αναμέτρηση, ενώ μέλη του σταφ δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Γκόρντον Χέρμπερτ:

«Η Ελλάδα είναι μια ομάδα με έναν μεγάλο αριθμό έμπειρων παικτών Ευρωλίγκας, που παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Και έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ανυπομονούμε να χτίσουμε πάνω στην εμφάνιση που κάναμε απέναντι στη Γαλλία και περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });