Απαρηγόρητος ο Χρήστου: «Έχασα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο - Τι τέταρτος, τι όγδοος»

Απαρηγόρητος ο Χρήστου: «Έχασα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο - Τι τέταρτος, τι όγδοος»

Sportal newsroom 23:25 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 29.07.2024

Δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια ο Απόστολος Χρήστου μετά την τέταρτη θέση στα 100 μέτρα ύπτιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του ο Απόστολος Χρήστου μετά το τέλος του τελικού των 100 μέτρων ύπτιο στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Έλληνας αθλητής απώλεσε το μετάλλιο για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου.

«Έχασα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο για δύο κλάσματα, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Δεν με ικανοποιεί τίποτα άλλο γιατί ήξερα πως θα είμαι στον τελικό, εγώ ήθελα το μετάλλιο. Δεν πήρα το μετάλλιο, έκανα ένα βήμα παραπάνω από ό,τι είχα κάνει στο παρελθόν αλλά δεν μου λέει κάτι αυτό. Τι είμαι τέταρτος, τι είμαι όγδοος δεν με απασχολεί καθόλου.

Την ευχαριστήθηκα περισσότερο την κούρσα σε σχέση με χθες, ήμουν πάρα πολύ ανταγωνιστικός αλλά έχασα το μετάλλιο, αυτό μένει. Μένει η πίκρα, μένουν αυτά τα δύο κλάσματα που μου στέρησαν το μετάλλιο. Δεν γίνεται να μην στενοχωρηθείς, όλη μου τη ζωή την έχω αφιερώσει σε μία πισίνα.

Από αυτό ζω, αυτό με τρέφει και μου δίνει δύναμη οπότε είναι λογικό να με στενοχωρεί. Στο τέλος δεν είχα κάτι άλλο, είχα αρχίσει ήδη να χάνω δυνάμεις, δεν είχα κάτι να δώσω. Τώρα δεν ξέρω καν αν θα κολυμπήσω στα 200μ, μάλλον θα κολυμπήσω στην σκυταλοδρομία.

Εγώ ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω, το ότι μπήκα στον τελικό δεν μου λέει κάτι. Οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πολύ μακριά, χρειάζομαι ένα διάλειμμα τώρα», ανέφερε ο Απόστολος Χρήστου.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });