Χρήστου: «Μπορεί να μην ήρθε το μετάλλιο, αλλά μέσα μου ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό»
i

© Intime

Χρήστου: «Μπορεί να μην ήρθε το μετάλλιο, αλλά μέσα μου ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό»

Sportal newsroom 14:35 - 30.07.2024

Με ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα ο Απόστολος Χρήστου εξέφρασε την περηφάνειά του για την προσπάθεια που έκανε στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Υπερήφανος για την προσπάθεια που έκανε στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο δήλωσε μέσω social media ο Απόστολος Χρήστου. Ο Έλληνας αθλητής κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα χάνοντας το μετάλλιο για δύο εκατοστά του δευτερόλεπτου.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αμέσως μετά την κούρσα του. Λίγες ώρες αργότερα κι αφού οι παλμοί έπεσαν, ο κολυμβητής του Ολυμπιακού με ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα σημείωσε ότι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματά του αυτόν τον καιρό.

«Έπειτα από οχτώ χρόνια αναμονής, βρέθηκα σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων χτυπώντας στο στήθος μου το εθνόσημο πλησιάζοντας στην πισίνα για να αγωνιστώ από περηφάνια. Μπορεί να μην ήρθε το μετάλλιο που ονειρευόμουν τόσο καιρό αλλά μέσα μου ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και πάλεψα μέχρι το τέλος, τα τελευταία μέτρα, την τελευταία χεριά, όπως κάνει πάντα μια ελληνική ψυχή. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε ο Απόστολος Χρήστου.

Ο Απόστολος Χρήστου τερμάτισε σε 52.41 δευτερόλεπτα. Ο Ράιαν Μέρφι, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο τερμάτισε σε 52.39 δευτερόλεπτα. Ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα κατέλαβε την κορυφαία θέση Έλληνα κολυμβητή σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά το 1896 και του πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς αγώνες, όπου η κολύμβηση έγινε σε θάλασσα και συγκεκριμένα στη Μαρίνα Ζέας.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });