Προπονητής Απόστολου Χρήστου: «Είναι η πίκρα η τέταρτη θέση;»
i

© ΚΟΕ

Προπονητής Απόστολου Χρήστου: «Είναι η πίκρα η τέταρτη θέση;»

Sportal newsroom 16:00 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 30.07.2024

Περήφανος για τον αθλητή του Απόστολο Χρήστου, που κατέλαβε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες δήλωσε ο Παναγιώτης Βελέντζας.

Την τέταρτη θέση στα 100 μέτρα ύπτιο στους Ολυμπιακούς αγώνες κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου. Ο Έλληνας κολυμβητής του Ολυμπιακού απώλεσε το χάλκινο μετάλλιο για δύο εκατοστά του δευτερόλεπτου.

Ο Απόστολος Χρήστου δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία του μετά το τέλος της κούρσας. Ο προπονητής του, Παναγιώτης Βελέντζας, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ περήφανος για τον αθλητή του και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που τους στηρίζουν.

«Ο στόχος μας ήταν το μετάλλιο. Δουλέψαμε σκληρά για να το πετύχουμε, το πιστέψαμε, το θέλαμε. Φτάσαμε κοντά, πολύ κοντά, μόλις 0,2-0,7 εκατοστά του δευτερολέπτου.

Χρήστου: «Μπορεί να μην ήρθε το μετάλλιο, αλλά μέσα μου ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό»

Χρήστου: «Μπορεί να μην ήρθε το μετάλλιο, αλλά μέσα μου ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό»

Με ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα ο Απόστολος Χρήστου εξέφρασε την περηφάνειά του για την προσπάθεια που έκανε στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Πετύχαμε όμως πολλά την φετινή χρονιά: 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, δυο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, 4η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η πίκρα της 4ης θέσης λογική και αποδεκτή.

Αλλά 4η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πίκρα;

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Μπράβο στον Απόστολο που κυνήγησε το όνειρο-στόχο μέχρι τέλους, ευχαριστώ τους συνεργάτες μας για την βοήθεια τους, την ΚΟΕ, το ΟΑΚΑ, τους χορηγούς μας για την στήριξη τους.

Στης οικογένειες μας αξίζουν τα περισσότερα για την δύναμη, συμπαράσταση, στήριξη που μας δείχνουν καθημερινά», δήλωσε ο Παναγιώτης Βελέντζας στην ΚΟΕ.

Ο Απόστολος Χρήστου τερμάτισε σε 52.41 δευτερόλεπτα. Ο Ράιαν Μέρφι, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο τερμάτισε σε 52.39 δευτερόλεπτα. Ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα κατέλαβε την κορυφαία θέση Έλληνα κολυμβητή σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά το 1896 και του πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς αγώνες, όπου η κολύμβηση έγινε σε θάλασσα και συγκεκριμένα στη Μαρίνα Ζέας.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });