Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ζερδεβά: «Μπορεί να πέσαμε αλλά να είστε σίγουροι θα σηκωθούμε!»

Μάνος Ζερδεβάς

i

©Intime

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ζερδεβά: «Μπορεί να πέσαμε αλλά να είστε σίγουροι θα σηκωθούμε!»

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Μάνος Ζερδεβάς έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media για την παρουσία της «γαλανόλευκης» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώ παράλληλα ανέφερε πως οι διεθνείς κοιτούν την επόμενη μέρα.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών έπαιξε τη χρυσή Ολυμπιονίκη Σερβία μέχρι τέλους, ισοφάρισε τον αγώνα (11-11) έξι δεύτερα πριν το φινάλε αλλά οι «πλάβι» με γκολ στα 2'' πριν το τέλος του αγώνα, «σκότωσαν» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στερώντας παράλληλα την ευκαιρία να παλέψουν για μετάλλιο.

Ο τερματοφύλακας της «γαλανόλευκης», Μάνος Ζερδεβάς λίγες ώρες μετά τον πικρό αποκλεισμό έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την παρουσία της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώ υπογράμμισε ότι παρόλο που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλα κι όλοι πρέπει να είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ζερδεβά:

«Από το 2011 κάθε καλοκαίρι ξεκινάω την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα με όνειρα για διάκριση είτε αυτό αφορά την Εθνική εφήβων είτε αυτό αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εδώ και τρία χρόνια ανυπομονούσα να συμμετάσχω ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες με σκοπό να πάρω με την ομάδα μου το χρυσό μετάλλιο που για λίγο δεν καταφέραμε στο Τόκιο. Κάθε μέρα η ομάδα μου και εγώ ονειρευόμασταν ότι θα τα καταφέρουμε, θα καταφέρουμε να γράψουμε ιστορία για την χώρα μας, το άθλημα μας, τις οικογένειες μας και εμάς.

Κάθε μέρα ξυπνούσαμε το πρωί , πηγαίναμε στο γυμναστήριο , ιδρώναμε , πέφταμε στην πισίνα , τα δίναμε όλα και το απόγευμα ξανά με έναν σκοπό . Κάθε μέρα σηκώναμε ένα έξτρα κιλό , κολυμπούσαμε ένα έξτρα μέτρο , κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να ακούσουμε τον εθνικό μας ύμνο στο τέλος της διοργάνωσης.

Όμως, όπως στη ζωή έτσι και στον αθλητισμό δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα σχεδιάζεις όσο πολύ και αν το θες.

Βεζένκοφ για Εθνική μπάσκετ και πόλο γυναικών: «Μόνο περηφάνεια»

Βεζένκοφ για Εθνική μπάσκετ και πόλο γυναικών: «Μόνο περηφάνεια»

Ο Σάσα Βεζένκοφ φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο της ΕΟΚ και μίλησε για την εμπειρία του να παρακολουθεί το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ ως φίλαθλος, αλλά και για τη στήριξή του στην Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών.

Η ομάδα μου είναι μια παρέα που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και είμαι περήφανος που είμαι κομμάτι της. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους και έχει επόμενη μέρα ό,τι και να γίνει. Μπορεί να πέσαμε αλλά να είστε σίγουροι θα σηκωθούμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });