Ζήσης: «Αξέχαστο καλοκαίρι για μια ομάδα που προσπαθούσε πάντα να υπερβαίνει τα όρια της»

Νίκος Ζήσης

i

© Intime

Ζήσης: «Αξέχαστο καλοκαίρι για μια ομάδα που προσπαθούσε πάντα να υπερβαίνει τα όρια της»

Sportal newsroom 13:59 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 08.08.2024

Ο Νίκος Ζήσης έκανε μια αναδρομή της πορείας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες χαρακτηρίζοντας αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι.

Ο General Manager της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών, Νίκος Ζήσης, ευχαρίστησε τη «γαλανόλευκη» για τις αναμνήσεις που δημιουργήθηκαν από τη διαδρομή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εξάλλου ο πρώην παίκτης της Εθνικής έχει εμπειρία από αυτές τις καταστάσεις και επέστρεψε σε Ολυμπιακό τουρνουά 16 χρόνια μετά από άλλο πόστο απολαμβάνοντας το ίδιο την εμπειρία, όπως τόνισε και ο ίδιος στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επαινώντας την προσπάθεια που κατέβαλε το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.

Το post του Νίκου Ζήση:

Βεζένκοφ για Εθνική μπάσκετ και πόλο γυναικών: «Μόνο περηφάνεια»

Βεζένκοφ για Εθνική μπάσκετ και πόλο γυναικών: «Μόνο περηφάνεια»

Ο Σάσα Βεζένκοφ φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο της ΕΟΚ και μίλησε για την εμπειρία του να παρακολουθεί το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ ως φίλαθλος, αλλά και για τη στήριξή του στην Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών.

«Πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 16 χρόνια ! Αξέχαστο καλοκαίρι για μια ομάδα που ενώθηκε , πίστεψε , ονειρεύτηκε και προσπαθούσε πάντα να υπερβαίνει τα όρια της !! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });