Sold out και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ

Λεωφόρος

i

© Intime

Sold out και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ

Sportal newsroom 17:53 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 14.08.2024

Σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι θα είναι κατάμεστη η «Λεωφόρος» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να εξαντλεί άμεσα τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ «έκαναν φτερά» σε ελάχιστο χρόνο με τους φιλάθλους του «Τριφυλλιού» να είναι έτοιμοι να δώσουν το βροντερό παρών για την τεράστιας σημασίας αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα. Η αναμέτρηση θα γίνει την Τετάρτη (9/8) στις 21.00 ενώ ο επαναληπτικός στη Μασσαλία θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (15/8).

Αυτό θα είναι το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό sold out παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μετά από αυτό με τη Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό του Champions League. 

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός ακόμα και αν αποκλειστεί από τη Μαρσέιγ έχει εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους του Europa League, ωστόσο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κυνηγήσει μέχρι τέλος το όνειρο των ομίλων του Champions League.

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο της γαλλικής ομάδας τότε στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα βρει τη Μπράγκα ή την Μπάτσκα Τόπολα από τη Σερβία στο δρόμο του.