Η Μασούρου διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο!
i

Εμμανουέλα Μασούρου / © Olympics

Η Μασούρου διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο!

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:13 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 05.09.2024

Στην πρώτη της συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Εμμανουέλα Μασούρου θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 48 κιλών (J1) στο τζούντο.

Στον πρώτο αγώνα του ρεπεσάζ 48 κιλών (J1), η Ελληνίδα τζουντόκα είχε το πάνω χέρι κόντρα στη Σουβντ Ερντέν Τογκτοκμπαγιάρ από τη Μογγολία και με ένα εντυπωσιακό ιπόν πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για τον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Έτσι λοιπόν καλείται το απόγευμα, μετά τις 17:00, να αντιμετωπίσει την Τουρκάλα Ετσέμ Τασίμ Τσαβντάρ, χάλκινη Παραολυμπιονίκη το 2016 στο Τόκιο, δευτεραθλήτρια κόσμου το 2022 και δευτεραθλήτρια Ευρώπης το 2023.

Στον πρώτο της αγώνα, η Μασούρου κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη χάλκινη Παραολυμπιονίκη του Τόκιο, δις παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Νατάλια Νικόλιατσούκ από την Ουκρανία. Σαφώς πιο έμπειρη η Νικόλιατσουκ πήρε την πρόκριση για να στείλει στα ρεπεσάζ τη Μασούρου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!