Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024: Αυτό είναι το σημερινό Doodle της Google

Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024: Αυτό είναι το σημερινό Doodle της Google

Ευτυχία Οικονομίδου 20:16 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 30.08.2024

Το μπάσκετ με αμαξίδιο ήρθε σήμερα (30/08) στο προσκήνιο των Παραολυμπιακών Αγώνων και η Google αφιέρωσε ειδικό Doodle.

Η καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο έκανε... τζάμπολ σήμερα (30/08) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και η Google της αφιέρωσε ειδικό Doodle ένεκα της ημέρας.

Στο γραφικό που χρησιμοποιήθηκε σήμερα φαίνεται ένα μικρό πουλί να πετυχαίνει καλάθι σε ένα αμαξίδιο και με αυτόν τον τρόπο η Google γιορτάζει κάθε φορά τα διάφορα αθλήματα και αγωνίσματα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 με Doodle.

Η «Bercy Arena» γέμισε κατά τη διάρκεια της μέρας με 36 χιλιάδες θεατές, που περίμεναν με αγωνία την αγωνιστική δράση, ωστόσο δεν υπήρχαν ιδιαίτερες εκπλήξεις αν και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλο και δόθηκαν σημαντικές «μάχες».

Την αρχή έκανε η εθνική ομάδα αντρών της Μεγάλης Βρετανίας, που πήρε μία επιβλητική νίκη κόντρα στη Γερμανία με 76-55. Στη συνέχεια, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Παρισιού παρακολούθησαν μία... επανάληψη του τελικού του Ρίο το 2016 ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ισπανία με τις ΗΠΑ να εξασφαλίζουν τη νίκη με 66-56. Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η Ολλανδία νίκησε την Αυστραλία με 66-55 σε ένα παιχνίδι που είδε τη δυναμική να αλλάζει πολλές φορές.

Ο αθλητής του πινγκ πονγκ, που του έφαγε το χέρι μια καφέ αρκούδα είναι ένας από τους γενναίους σταρ του Παρισιού

Ο αθλητής του πινγκ πονγκ, που του έφαγε το χέρι μια καφέ αρκούδα είναι ένας από τους γενναίους σταρ του Παρισιού

Ο επιζών από επίθεση καφέ αρκούδας και ο ήρωας πολέμου που έχασε τα πόδια του μετά από έκρηξη νάρκης. Αυτοί είναι δύο από του πολλούς γενναίους αθλητές, που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Όσον αφορά τις γυναίκες, ξανά η εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας κυριάρχησε, αυτή τη φορά απέναντι στην Ισπανία με σκορ 69-34, ενώ στη συνέχεια, η Κίνα αναδείχθηκε νικήτρια σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι κόντρα στον Καναδά, κερδίζοντας με 70-65.

Η πρώτη μέρα στην καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο έληξε με συναρπαστικά αποτελέσματα και με τους θεατές να ανταμείβονται και με το παραπάνω θέτοντας ψηλά τον πήχη για τον ανταγωνισμό και την δεύτερη μέρα του τουρνουά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!