Ο Κλοπ βρέθηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο

Γιούργκεν Κλοπ

Ο Κλοπ βρέθηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο

Κώστας Τόπας 10:27 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 31.08.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέπληξε τους θαυμαστές εμφανιζόμενος στο Παρίσι για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η εμφάνιση του Γερμανού ήταν για πολύ καλό λόγο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στη μέση μιας εκτεταμένης παύσης από τον χώρο του ποδοσφαίρου μετά από εννέα ένδοξα χρόνια στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός φροντίζει να συγκεντρώνει όλα τα φώτα πάνω του.

Αυτή τη φορά, ο πρώην τεχνικός των «Reds» παρευρέθηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, ο 57χρονος τεχνικός εθεάθη στο «La Chapelle Arena» για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του Βόιτεκ Τσιζ.

Μπλεξίματα για τον πατέρα του Σον: Χτύπησε παιδί με σημαιάκι του κόρνερ και κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ανηλίκων σε Ακαδημία
PREMIER LEAGUE

09:35 - 31.08.2024

Μπλεξίματα για τον πατέρα του Σον: Χτύπησε παιδί με σημαιάκι του κόρνερ και κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ανηλίκων σε Ακαδημία

Ο πατέρας του επιθετικού της Τότεναμ, Σον Χιουνγκ-Μιν, καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο μετά το γεγονός ότι κατηγορήθηκε σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ανηλίκων σε ακαδημία ποδοσφαίρου.

Ο 44χρονος είναι επτά φορές παραολυμπιονίκης σε διάφορα αγωνίσματα στίβου, και είχε κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια στην Αθήνα το 20024. Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο μπάντμιντον, χάνοντας με 21-5, 21-2 τον Ντάνιελ Μπέθελ, της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Πολωνικής καταγωγής αθλητής ήταν ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής της Φορτούνα Κολωνίας, αλλά υπέστη βάναυσο τραυματισμό στο γόνατο το 2001 που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του. Ο Τσιζ γνώρισε τον Κλοπ όταν έπαιξε με ένα προσθετικό πόδι σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα εναντίον μιας ομάδας της Μάιντς που διαχειριζόταν ο 57χρονος.

Συνδέθηκαν κατά σύμπτωση σε μια παραλία της Λισαβόνας το 2015 και με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε και η φιλία τους.

«Είναι πολύ τρελός», είπε ο Κλοπ για τα επιτεύγματα του φίλου του, σύμφωνα με τον Guardian. «Είμαστε τελείως διαφορετικοί. Κάνει συνεχώς πράγματα που δεν είμαι αρκετά τολμηρός να κάνω. Μου είπε μόλις χθες πόσο εύκολο είναι να βουτήξεις με καρχαρίες και είπα: "Ναι, το άκουσα τώρα, ακόμα δεν το κάνω".

«Πώς ήταν να τον παρακολουθώ; Υπέροχα, απόλαυσα και τους πέντε βαθμούς. Παρεμπιπτόντως, είναι 44 ετών. Στάθηκα δίπλα στην Έλενα, την απίστευτη γυναίκα του, και είχαμε δάκρυα στα μάτια μας. Ξέρω ότι ο αθλητισμός έχει να κάνει πάντα με το αποτέλεσμα και τη νίκη, αλλά κρύβονται πολλά περισσότερα πίσω από αυτή την ιστορία και το να είμαι εδώ είναι πάντα τόσο συγκινητικό που δεν μπορούσα να το ξεπεράσω».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!