Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό (F54)

Μανώλης Στεφανουδάκης

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό (F54)

Sportal newsroom 13:26 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 06.09.2024

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης χάρισε το ενδέκατο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, καθώς κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον ακοντισμό της κατηγορίας F54 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης αγωνίστηκε στον τελικό του ακοντισμού της κατηγορίας F54 των Παραολυμπιακών Αγώνων και κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με βολή στα 30.13μ. με τη δεύτερη προσπάθειά του.

Ετσι αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο της καριέρας του Κρητικού πρωταθλητή, ο οποίος χάρισε, παράλληλα, το 11ο μετάλλιο στην ελληνική αποστολή στο Παρίσι. 

Χρυσός παραολυμπιονίκης αναδείχθηκε ο Ιβάν Ρεβένκο με βολή στα 30.77μ., ενώ ασημένιος ήταν ο Μεξικανός Φουέντες με 30.53μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η η Ελλάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, καθώς ισοφάρισε ήδη τη συγκομιδή μεταλλίων του Τόκιο, έχοντας ακόμα αρκετές δυνατές συμμετοχές το τελευταίο διήμερο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!