Οι συγκλονιστικές προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών (vid)

Φωτ. IMAGO

Οι συγκλονιστικές προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών (vid)

Sportal newsroom 10:30 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 09.09.2024

Με όπλα τους την ισχυρή θέληση και τη δύναμη ψυχής, οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες κατάφεραν να κερδίσουν 13 μετάλλια στο Παρίσι.

Με 13 μετάλλια στις αποσκευές της (3 χρυσά, 3 ασημένια και 7 χάλκινα) και την 33η θέση στον σχετικό πίνακα ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η ελληνική ομάδα, σε μια εξαιρετική συγκομιδή αν αναλογιστεί κανείς το υψηλότατο επίπεδο της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα πήρε για πρώτη φορά μετάλλιο σε τάε κβον ντο και τζούντο, μέτρησε έξι νέους μεταλλιούχους, ενώ το γεγονός ότι τέσσερις από τους δώδεκα συνολικά μεταλλιούχους (ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε δύο μετάλλια) είναι κάτω των 24 ετών αφήνει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Ας θυμηθούμε σε ένα βίντεο τις συγκλονιστικές προσπάθειες των Παραολυμπιονικών μας!

Σταματοπούλου και Τσαπατάκης σημαιοφόροι στην Τελετή Λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:06 - 08.09.2024

Σταματοπούλου και Τσαπατάκης σημαιοφόροι στην Τελετή Λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων

Τους δύο σημαιοφόρους της για την Τελετή Λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων ανακοίνωσε η ελληνική αποστολή, με τον Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και τον Αντώνη Τσαπατάκη να μπαίνουν πρώτοι στο στάδιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!