Μάντζιος: «Έχουμε πολλές δυνατότητες ως ομάδα- Υπάρχουν στιγμές που χαζεύεις»

Μάντζιος: «Έχουμε πολλές δυνατότητες ως ομάδα- Υπάρχουν στιγμές που χαζεύεις»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:41 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 05.10.2024

Τι δήλωσε ο προπονητής του Άρη μετά την 3η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του.

Ο Άκης Μάντζιος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νέα νίκη του Άρη επί της Λαμίας, αλλά θεωρεί ότι η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη, ενώ σχολίασε και τη εκτελεστική δεινότητα του Μορόν: «Μπήκαμε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολλά άτομα πίσω από τη μπάλα. Το κλειδί είναι το γρήγορο γκολ και το βρήκαμε. Ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος. Είναι στιγμές που πραγματικά χαζεύεις να βλέπεις τον Άρη ειδικά σε φάσεις συνεργασίας όπως αυτές του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε με την ίδια ορμή. Οι αλλαγές μας έδωσαν ενέργεια αλλά αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και η σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα. Έχουμε πολλές δυνατότητες ως ομάδα και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν ένα ματς σημαντικό. Υπάρχει στο εξής η διακοπή, να γυρίσουν οι τραυματίες και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Παράλληλα έθεσε ήδη τον στόχο της βελτίωσης: “Θέλουμε κάτι ακόμα στο τελευταίο κομμάτι, για να ολοκληρώσουμε την ποιότητα που έχει η ομάδα. Μία τελική ενέργεια. Κάθε νίκη είναι σημαντική και δίνει ψυχολογία. Έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα βελτίωσης και αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία”. Ο Άρης πέτυχε για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο και ο Μάντζιος δεν το άφησε ασχολίαστο: “Πάντα μπορείς να κάνεις ένα σχεδιασμό για το πώς θα μπεις. Στο ποδόσφαιρο όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μπήκαμε με στόχο το γκολ, γιατί απέναντι σε τέτοιες άμυνες χρειάζεται ένα γκολ νωρίς”. Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε και το ντεμπούτο του Κουάισον… “Δεν είναι έτοιμος. Είχα μιλήσει μαζί του. Εάν μας βοηθούσε το ματς, θα του έδινα χρόνο για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα”.

Σε ερώτηση για τον Μορόν απάντησε: «Τι να πω για τον Μορόν… Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είναι σκόρερ. Κάθε ματς γίνεται και καλύτερος. Δείχνει πως το απολαμβάνει αυτό που κάνει».