Ιστορική νίκη για την ΑΕΚ: Πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στην Ά Εθνική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ιστορική νίκη για την ΑΕΚ: Πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στην Ά Εθνική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:44 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Ά Εθνικής Γυναικών. Τα γκολ της «Ένωσης» σημείωσαν η Μαρία Καπνίση κι η Χριστίνα Κόλλια.

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στην Τρίπολη. Η «Ένωση» επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της Ά Εθνικής Γυναικών. Τα γκολ για τις «κιτρινόμαυρες» σημείωσαν η Μαρία Καπνίση στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κέρδισε η Βενούς Πινέδα και η Χριστίνα Κόλλια στο 48΄με απίθανο σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον Μιχάλη Κατσούρη, σχηματίζοντας το «Μ». 

Η ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχε τον έλεγχο και κατάφερε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Οι γηπεδούχες πίεσαν προκειμένου να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς ωστόσο τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. 

Την επόμενη αγωνιστική (14/10) η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΚ κι ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται από την Ολυμπιάδα Υμηττού. 

Tags: