Συγκλονιστική εξομολόγηση του παλαίμαχου Ολλανδού Άντι φαν ντερ Μέιντε: «Στο Λίβερπουλ μπορούσες να κάνεις σκι στην κοκαΐνη»!

Ο Άντι φαν ντερ Μέιντε σταμάτησε το ποδόσφαιρο μόλις 30 ετών.

i

©IMAGO

Συγκλονιστική εξομολόγηση του παλαίμαχου Ολλανδού Άντι φαν ντερ Μέιντε: «Στο Λίβερπουλ μπορούσες να κάνεις σκι στην κοκαΐνη»!

Γιώργος Σακελλαρίου 20:43 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 02.10.2024

Ο Ολλανδός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άντι φαν ντερ Μέιντε εξομολογήθηκε για τις ατασθαλίες στο Λίβερπουλ.

Απίστευτη εξομολόγηση από τον Άντι φαν ντερ Μέιντε.

O Ολλανδός παίκτης ήταν ουσιαστικά ένας σταρ, αλλά η αγάπη του για τα πάρτι τον έστειλε στο περιθώριο.

Τώρα σε ηλικία 45 ετών, προχώρησε σε νέα εξομολόγηση για κάποιες από τις περιπέτειές του με έναν άλλο «παλιό γνώριμο» της νυχτερινής ζωής, όπως ο συμπατριώτης του Ρόιστον Ντρέντε.

Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, της Ίντερ, της Έβερτον και της Αϊντχόφεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες από αυτές που είχε ήδη αποκαλύψει στο βιβλίο του «The Next Big Thing». Το πάθος του για πάρτι έφτασε σε ακραίο σημείο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους «Toffees», αφού στο Λίβερπουλ δεν μπορούσε να σταματήσει να βγαίνει έξω.

«Έκανα κόκα, κατανάλωνα αλκοόλ κι έκανα πάρτι επτά ημέρες την εβδομάδα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο ή σε οτιδήποτε άλλο, τελικά το πάρτι ήταν η ζωή μου.

Έπαιρνα κοκαΐνη με Bacardi και κρασί. Το Λίβερπουλ είναι επικίνδυνο αν το κάνεις Δεν ξέρεις πώς να ελέγχεις τον εαυτό σου, συνειδητοποίησα ότι θα με σκότωνε και έπρεπε να φύγω», εξήγησε ο Φαν ντερ Μέιντε για το διάστημα που ήταν παίκτης στην Έβερτον.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είπε αναλυτικά τι του συνέβη στην πόλη, όταν συνάντησε μια κοπέλα που δούλευε σε στριπτίζ. «Ήταν όμορφη, απίστευτη. Μετά από μερικές ώρες μέθης πήγα στο κλαμπ. Το πλησιέστερο στριπτίζ. Δεν ήταν πολύ έξυπνο να μεθύσεις σε ένα στριπτιτζάδικο στο κέντρο του Λίβερπουλ.

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ είχε βίντεο και φωτογραφίες μου μαζί της και μετά με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και με ρώτησε πώς ήταν η νέα μου κοπέλα. Μετά από αυτό, εξακολουθούσα να το αρνιόμουν».

Όσον αφορά τις γυναίκες, ο Andy van der Meyde αποκάλυψε ότι το μότο του ήταν: «Πάντα και παντού». Έχει αποκαλύψει ότι απάτησε τη σύντροφό του σε οδοντιατρείο, είχε σχέσεις με τη γραμματέα του Άγιαξ, με μια κοπέλα που γνώρισε σε φανάρια...

Πριν από μερικά χρόνια ήταν επίσης γνωστό ένα μήνυμα που είχε στείλει στον Ρόιστον Ντρέντε, όταν ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης επρόκειτο να υπογράψει στην Έβερτον το 2011: «Το Λίβερπουλ έχει πάρα πολλούς πειρασμούς για παιδιά σαν εμάς. Στα νυχτερινά κέντρα μπορείς να κάνεις σκι με κοκαΐνη. Και οι γυναίκες, Ρόιστον, εκείνες οι Βρετανίδες με τις κοντές φούστες...».

Ο Ντάνι Μπενίτεθ, που βγήκε θετικός σε κοκαΐνη το 2014, λέει την ιστορία του: «Τα ναρκωτικά θα σε οδηγήσουν στα χειρότερα, πέρασα πολύ άσχημα»
LA LIGA

11:10 - 25.03.2024

Ο Ντάνι Μπενίτεθ, που βγήκε θετικός σε κοκαΐνη το 2014, λέει την ιστορία του: «Τα ναρκωτικά θα σε οδηγήσουν στα χειρότερα, πέρασα πολύ άσχημα»

Ο Ντάνι Μπενίτεθ, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή από το ποδόσφαιρο για δύο χρόνια λόγω χρήσης κοκαΐνης, παρουσίασε τη βιογραφία του «I say my story», μέσω της οποίας διηγήθηκε τη δύσκολη ζωή που χρειάστηκε να κάνει.

Ο Ολλανδός παλαίμαχος παίκτης σε τέσσερα χρόνια στην Έβερτον έπαιξε μόλις 20 παιχνίδια στην Premier League πριν λήξει το συμβόλαιό του το 2009 και προσπάθησε ανεπιτυχώς για μερικούς μήνες στην PSV να κάνει restart. Το 2010 ανακοίνωσε την αποχώρησή του σε ηλικία μόλις 30 ετών. Γύρισε το 2012 για να παίξει στην Έμεν, αλλά δεν πήρε λεπτά λόγω της κακής φυσικής του κατάστασης.

Στο βιβλίο του είχε αναφερθεί και στον μεγάλο αριθμό ζώων που είχε κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ίντερ: «Είχα έναν... ζωολογικό κήπο στον κήπο του σπιτιού μου. Άλογα, σκυλιά, ζέβρες, παπαγάλους, χελώνες.

Μια νύχτα μπήκα στο γκαράζ και μέσα στο σκοτάδι, μπορούσα να δω κάτι μεγάλο που έβγαζε περίεργους ήχους. Αποδείχθηκε ότι ήταν μια καμήλα που είχε αγοράσει η γυναίκα μου».