Παντρεύτηκε την εντυπωσιακή Ελληνίδα σύντροφο του ο Ζίβκοβιτς (pic)

Παντρεύτηκε την εντυπωσιακή Ελληνίδα σύντροφο του ο Ζίβκοβιτς (pic)

Sportal newsroom 18:23 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 29.05.2024

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισάβετ Οικονόμου, στο Νις της Σερβίας.

Το γκολ της ζωής του έβαλε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς! Ο 27χρονος άσος του ΠΑΟΚ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη σύντροφο του Ελισάβετ Οικονόμου, σε μια τελετή, η οποία έλαβε χώρα στο Νις της Σερβίας. Δηλαδή στην πατρίδα του παίκτη του Δικεφάλου του βορρά.

Φυσικά, άπαντες από την οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλαν τις ευχές για βίον ανθόσπαρτον, ενώ χαμός έγινε και κάτω από την ανάρτηση που έκανε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η 26χρονη αισθητικός είναι ζευγάρι από τον περασμένο Νοέμβριο και όλο αυτό το διάστημα έχουν κρατήσει σε χαμηλούς τόνους τη σχέση τους. Πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα με την αλλαγή του χρόνου η Ελισάβετ γνωστοποίησε πως από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η οικογένεια θα έχει ένα ακόμα μέλος, αφού εκείνη είναι έγκυος.

Η Ελισάβετ διατηρεί άριστη σχέση και με την αδελφή του ΑντρίγιαΑνδριάνα, η οποία επισκέπτεται πολύ συχνά τον αδελφό της στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, η 25χρονη αισθητικός έχει γνωρίσει τον πατέρα του, που είναι και μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού