Αντικρουόμενες πληροφορίες για Ντραγκόβσκι, ο Παναθηναϊκός βλέπει εναλλακτικές

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

Αντικρουόμενες πληροφορίες για Ντραγκόβσκι, ο Παναθηναϊκός βλέπει εναλλακτικές

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:03 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 18.06.2024

Στη στασιμότητα έχει καθηλωθεί η διαπραγμάτευση για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, αφού ο Παναθηναϊκός και η Σπέτσια δεν συζητούν για να καλύψουν τη μεταξύ τους διαφορά στο οικονομικό. Στροφή σε άλλους τερματοφύλακες από τους Παπαδημητρίου-Αλόνσο.

Η διαφαινόμενη παραμονή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι στο «Γεώργιος Καλαφάτης» έχει πάρει διαφορετική τροπή... Οι πληροφορίες από το Τριφύλλι, καθώς και τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, επιβεβαιώνουν ότι η διαπραγμάτευση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σπέτσια έχει καθηλωθεί στη στασιμότητα και δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για επαναπροσέγγιση.

Βέβαια, οι απόψεις για τη διακοπή των συζητήσεων, διίστανται. Η ιταλική ιστοσελίδα «Il Secolo XIX» υποστηρίζει πως η υψηλή προμήθεια που ζήτησε ξαφνικά ο ατζέντης του Ντραγκόβσκι, Μάριους Κουλέζα, εκτροχίασαν τις συνολικές και κρίθηκαν υπερβολικές. Κάτι που πάντως δεν επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους».

Άλλη ιστοσελίδα, η «calciospezia.it» τονίζει πως ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 2 εκατομμύρια ευρώ και η Σπέτσια απαίτησε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, σε μία έκπτωση ενός εκατομμυρίου ευρώ από τη ρήτρα εξαγοράς που είχε προβλεφθεί στον δανεισμό του Πολωνού τερματοφύλακα. Με τη διαφορά μεταξύ των δύο συλλόγων να μην καλύπτεται προς το παρόν.

 
Πάντως, από το Τριφύλλι προκύπτει ότι η ομάδα της Τοσκάνης έχει υπαναχωρήσει από την καταρχήν συμφωνία. Γιατί είχε ενημερωθεί εγκαίρως ότι δεν θα ενεργοποιούταν το buy out των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον 26χρονο γκολκίπερ και δέχτηκε να εμπλακεί σε επαφές για τη μεταγραφή με μικρότερο χρηματικό αντίτιμο.

Τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής; Ο Παναθηναϊκός μάλλον κατέθεσε την τελική πρόταση του και δεν θα την αυξήσει. Εφόσον η Σπέτσια την αποδεχτεί (ξανά) εντός των επόμενων 24ώρων, τότε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι θα μείνει στην Αθήνα. Ο ίδιος έχει απαντήσει «ναι» σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ.

Αν η Σπέτσια επιμείνει σε περισσότερα χρήματα, τότε το deal δεν θα κλείσει. Ήδη, ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ανασύρει από την ατζέντα του επιλογές για την εστία και θα τις τσεκάρει σε συνεννόηση με τον Ντιέγκο Αλόνσο. Ούτως ώστε να είναι προετοιμασμένος για το αρνητικό σενάριο.