Τελείωσε από τη Χάιντουκ ο Πέρισιτς!

Τελείωσε από τη Χάιντουκ ο Πέρισιτς!

Sportal newsroom 18:49 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 13.08.2024

Παρελθόν φέρεται πως αποτελεί ήδη ο Ιβάν Πέρισιτς από τη Χάιντουκ Σπλιτ μετά την κόντρα του με τον προπονητή της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ίβαν Πέρισιτς είναι ένας παίκτης με σπουδαίο ιστορικό στη χώρα του. Ο 134 φορές διεθνής με την Κροατία μεσοεπιθετικός «τρέλανε» θετικά τους οπαδούς της Χάιντουκ τον Ιανουάριο, επιστρέφοντας ξαφνικά στον σύλλογο που έφυγε σε ηλικία δεκαεπτά ετών.

Ωστόσο, ο Πέρισιτς έχει πλέον μπλέξει με τον Τζενάρο Γκατούζο. Από το καλοκαίρι ο Ιταλός έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας, την οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσει στα play-offs του Conference League η ΑΕΚ, αν και εφόσον περάσει τη Νόα.

Η σχέση των δύο δεν είναι καθόλου καλή. Ο Ιταλός τεχνικός τον έκοψε από την αποστολή για το πρόσφατο ματς με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης αποκάλυψε ότι ο παίκτης του έχει ζητήσει να αποχωρήσει.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω ανάρτησης στο Twitter και ανέφερε πως ο Πέρισιτς πρόκειται να αποχωρήσει από την κροατική ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Κροάτης δημοσιογράφος, Ίζακ Άντε Σούτσιτς, σε ποστάρισμα του ισχυρίστηκε πως ήδη έχει λυθεί το συμβόλαιο του Πέρισιτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!