Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ανακοίνωσε τον Ζαρουρί η Λανς
i

©Lens

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ανακοίνωσε τον Ζαρουρί η Λανς

Sportal newsroom 18:11 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 22.08.2024

Η Λανς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανάς Ζαρουρί, τον οποίο πήρε από την Μπέρνλι με εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η Λανς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανάς Ζαρουρί. Ο 23χρονος Μαροκινός εξτρέμ αγωνιζόταν στην Μπέρνλι, στην οποία η γαλλική ομάδα έδωσε το ποσό των εννέα εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της.

«Όλη η οικογένεια της ομάδας είναι χαρούμενη που καλωσόρισε τον Ανάς Ζαρουρί στον σύλλογό μας. Ο Ανάς είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός, ικανός να παίξει σε διαφορετικές θέσεις στην επίθεση. Έχει μια εξαιρετική τεχνική ικανότητα. Το δυναμικό του προφίλ και η αίσθηση που έχει στο γκολ του δίνει την ικανότητα να ξεκινάει και να ολοκληρώνει τις φάσεις.

Αλλά εκτός από το ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο Ανάς είναι πάνω απ' όλα ένα παιδί με σπουδαίο πνεύμα, έχοντας παράλληλα τις αξίες που θέλουμε στη Λανς. Η φρεσκάδα του, η ωριμότητά του και η ικανότητά του να μιλάει αρκετές γλώσσες του επιτρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα», ήταν τα λόγια του Πιερ Ντρεοσί, γενικού αρχηγού της ομάδας.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει ξεκινήσει από τη Λόμελ στην οποία αγωνίστηκε 33 φορές, με οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Σαρλερουά μετρώντας 44 συμμετοχές, επτά γκολ και ένα γκολ, πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την Αγγλία.

Το 2022/23 αποκτήθηκε από την Μπέρνλι, με την οποία είχε 49 συμμετοχές, με δέκα γκολ και εννέα ασίστ, ενώ κατέκτησε και την άνοδο στην Premier League την ίδια χρονιά. Τέλος έχει φορέσει και τη φανέλα της Χαλ ως δανεικός.