Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έκλεισε και τον Σάλαϊ η Γαλατασαράι
i

©imago

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έκλεισε και τον Σάλαϊ η Γαλατασαράι

Δημήτρης Χούπης 16:54 - 13.09.2024

Η Γαλατασαράι έκλεισε ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή, αυτή του Ρόλαντ Σάλαϊ τον οποίο απέκτησε από τη Φράιμπουργκ έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά τη μεταγραφή του Βίκτορ Οσίμεν, η Γαλατασαράι έκλεισε ακόμα μια μεγάλη προσθήκη. Η τουρκική ομάδα λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Europa League ήρθε σε συμφωνία με τη Φράιμπουργκ για την απόκτηση του Ρόλαντ Σάλαϊ.

Ο Ούγγρος εξτρέμ αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. Το ποσό της μεταγραφής θα είναι στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια με τη Φράιμπουργκ, μετρώντας οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα τελευταία πεντέμισι περίπου χρόνια φοράει τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, με την οποία συνολικά έχει 163 συμμετοχές, 27 γκολ και 23 ασίστ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ακαδημία Πούσκας, στην οποία έπαιξε 49 αγώνες με τρία γκολ και έξι ασίστ, ενώ είχε και μια σεζόν ως δανεικός στην Παλέρμο.

Στην Ιταλία είχε όμως μόλις 22 συμμετοχές με απολογισμό μόνο ένα τέρμα. Το 2018 ο ΑΠΟΕΛ θα τον κάνει δικό του και με την κυπριακή ομάδα ο Ούγγρος διεθνής κατέκτησε ένα Κύπελλο. Είναι διεθνής με την Ουγγαρία, με την οποία έχει 54 συμμετοχές και 13 γκολ, ενώ βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας στο Euro του 2020 και του 2024.