Η Βικτόρια Πλζεν έρχεται... φορτσάτη στην Τούμπα

Μπάνικ Οστράβα - Βικτόρια Πλζεν

i

© Imago

Η Βικτόρια Πλζεν έρχεται... φορτσάτη στην Τούμπα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:46 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 19.10.2024

Λίγο πριν τη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ, η Βικτόρια Πλζεν επιβλήθηκε της Μπάνικ Οστράβα (1-3).

Λίγα 24ωρα πριν το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (24/10, 19:45) για την 3η αγωνιστική του League Stage του Europa League, η Βικτόρια Πλζεν πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό.

Η αντίπαλος του Δικεφάλου κοντραρίστηκε εκτός έδρας με την Μπάνικ Οστράβα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Τσεχίας και πήρε τη νίκη (1-3), η οποία την ανέβασε στη δεύτερη θέση με 24 πόντους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πρινς Αντού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, κάνοντας πράγματα και... θαύματα στον αγωνιστικό χώρο. Ο 21χρονος άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄, ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους διπλασίασε τα τέρματά του (0-2).

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 87΄ με τον Σιν, όμως στις καθυστερήσεις ο Γίρκα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-1.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν εκδρομή στο Μάντσεστερ

Μπορεί το ματς να είναι προγραμματισμένο για τον επόμενο μήνα (07/11), όμως οι φίλοι του ΠΑΟΚ κινούνται σε ρυθμούς Μάντσεστερ από τώρα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν με την ομάδα του Τεν Χαχ για την 4η αγωνιστική του League Stage του Europa League κι όπως γνωστοποίησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου μέσω ανακοίνωσης, η εκδρομή περιλαμβάνει μια διανυκτέρευση στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρουν οι οργανωμένοι:

«Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ διοργανώνουν εκδρομή στο Μάντσεστερ για τον αγώνα του ΠΑΟΚ που θα γίνει στις 7/11. Το αεροπλάνο απογειώνεται από Θεσσαλονίκη Τέταρτη 6/11 και επιστρέφει μετά τον αγώνα στις 7/11.

Η εκδρομή περιλαμβάνει μια διανυκτέρευση στο κέντρο του Μάντσεστερ,μετακίνηση από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στο ξενοδοχείο,από το ξενοδοχείο στο Old Trafford και από εκεί πίσω στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Το εισιτήριο του αγώνα είναι εξασφαλισμένο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τουριστικό γραφείο που συνεργαζόμαστε ,τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 28430».