Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Μεγάλη μεταγραφή για τη Γαλατασαράι, έκλεισε τον Οσίμεν

Βίκτορ Οσίμεν

i

©imago

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Μεγάλη μεταγραφή για τη Γαλατασαράι, έκλεισε τον Οσίμεν

Δημήτρης Χούπης 17:57 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 02.09.2024

Η Γαλατασαράι έκλεισε μια μεγάλη μεταγραφή, κλείνοντας τον Βίκτορ Οσίμεν ο οποίος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Μια μεγάλη μεταγραφή έκλεισε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Γαλατασαράι. Η τουρκικά ομάδα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νάπολι για τον δανεισμό του Βίκτορ Οσίμεν.

Ο 25χρονος εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει έρθει σε κόντρα με τη διοίκηση των «παρτενοπέι», με αποτέλεσμα να ψάχνει την επόμενή του ομάδα. Η Παρί Σεν Ζερμέν και ένας σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία είχαν δείξει ενδιαφέρον, αλλά η Γαλατασαράι έδωσε τα χέρια με τη Νάπολι για την απόκτηση του παίκτη.

Στη συμφωνία υπάρχει ο δανεισμός για έναν χρόνο, αλλά δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη θα έρθουν σε επικοινωνία και με την πλευρά του Οσίμεν για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Η Γαλατασαράι ακόμα αναμένεται να καλύψει τα εννέα ή δέκα εκατομμύρια ευρώ του συμβολαίου του παίκτη για τον επόμενο χρόνο.

Η Γαλατά υπενθυμίζεται ότι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase (25/9) του Europa League, με τον Δικέφαλο να ταξιδεύει στην Τουρκία.

Ο 25χρονος με τη φανέλα της Νάπολι μετράει 133 συμμετοχές με 76 γκολ και 18 ασίστ, ενώ ήταν ο πρώτος σκόρερ και ο MVP στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2022-23. Ακόμα έχει αγωνιστεί σε Βόλφσμπουργκ, Σαρλερουά και Λιλ.