Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Πρώην στόπερ του Παναιτωλικού αποχώρησε από τη Μάλμε για τη Μαρσέιγ

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Πρώην στόπερ του Παναιτωλικού αποχώρησε από τη Μάλμε για τη Μαρσέιγ

Δημήτρης Χούπης 23:00 - 02.08.2024

Ο πρώην στόπερ του Παναιτωλικού, Ντέρεκ Κορνέλιους έκλεισε στη Μαρσέιγ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τη Μάλμε για την απόκτησή του.

Λίγες μέρες πριν από πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ντέρεκ Κορνέλιους αποχώρησε από τη Μάλμε.

Ο λόγος γίνεται για τον 27χρονο στόπερ, ο οποίος για δύο σεζόν αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό μετά από τη σουηδική ομάδα, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ. Όπως αναφέρει ο Φαρμπίτσιο Ρομάνο, οι Μασσαλοί συμφώνησαν με τη Μάλμε για την απόκτηση του Καναδού κεντρικού αμυντικού.

Η σημειολογία του πιτσιρικά μπροστά στο άδειο κάδρο στο βίντεο της φανέλας του Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:15 - 02.08.2024

Η σημειολογία του πιτσιρικά μπροστά στο άδειο κάδρο στο βίντεο της φανέλας του Ολυμπιακού

Ο λόγος που στη μικρή ταινία του Ολυμπιακού, μέσω της οποίας αποκαλύφθηκε η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση με το επετειακό σήμα, ο πιτσιρικάς παρατηρεί ένα άδειο κάδρο.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, το ποσό που θα βγάλει η Μαρσέιγ είναι στα 4.3 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους. Ο Καναδός στόπερ αναμένεται να είναι στη Μασσαλία μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα.

Ο Κορνέλιους είναι γνώριμός μας στην Ελλάδα, αφού για δύο χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Με την ομάδα του Αγρινίου ο Καναδός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε 47 φορές με απολογισμό δύο γκολ και δύο ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Από τους Αγρινιώτες πήρε μεταγραφή στη Μάλμε, με την οποία μέτρησε 48 συμμετοχές, έξι γκολ και μία ασίστ και μαζί της κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Σουηδίας. Ακόμα έχει αγωνιστεί στη Λούμπεργκ, τη Νέμινστερ, τη Γιαβόρ - Ματίς και το Βανκούβερ. Ακόμα έχει υπάρξει 26 φορές διεθνής με τον Καναδά.