Εξαλλος ο Γκόρντον μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα του VAR» (vid)

Άντονι Γκόρντον

Εξαλλος ο Γκόρντον μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα του VAR» (vid)

Κώστας Τόπας 10:37 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 29.05.2024

Ο επιθετικός της Νιουκάστλ, Άντονι Γκόρντον εξαπέλυσε πυρά εναντίον του VAR μετά το γεγονός ότι δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 της Νιούκαστλ για την εξ αναβολής 34η αγωνιστική της Premier League και παραμένει ζωντανή για την έξοδό της στην Ευρώπη.

Από την άλλη ωστόσο οι παίκτες της Νιουκάστλ δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι με την διαιτησία της αναμέτρησης. Ειδικά ο Άντονι Γκόρντον, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά εναντίον του VAR.

Μάλιστα, οι «καρακάξες» είχαν έντονα παράπονα για το πέναλτι που αρνήθηκε να καταλογίσει ο ρέφερι στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι Κασεμίρο και Σόφιαν Άμραμπατ ανέτρεψαν τον Γκόρντον στην περιοχή. Αν και δεν δόθηκε πέναλτι, τα ριπλέι έδειξαν ξεκάθαρα ότι ο μεσοεπιθετικός της Νιουκάστλ ανατράπηκε με αποτέλεσμα κιόλας να του σκιστεί και η κάλτσα από το παπούτσι.

«Δεν είμαι πολύ σίγουρος πόσο καλά είναι ο αστράγαλός μου. Είναι ένα καθαρό πέναλτι. Δεν με πειράζει ο διαιτητής να το κάνει λάθος στον αγωνιστικό χώρο, γιατί είναι μια δύσκολη απόφαση. Τα πράγματα γίνονται πολύ γρήγορα. Αλλά ποιο είναι το νόημα του VAR τότε; Είναι εκεί για να διορθώνει τα λάθη. Ο Αμραμπάτ με πετάει και με σπρώχνει στην πλάτη. Μετά ο Κασεμίρο παίρνει την μπάλα, αλλά πριν από αυτό έχουν προηγηθεί δύο φάουλ. Ειλικρινά δεν το βλέπω τι νόημα έχει το VAR», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Νιούκαστλ ταξιδεύει στο Μπρέντφορντ την τελευταία αγωνιστική της σεζόν γνωρίζοντας ότι μπορεί ακόμα να ξεπεράσει την Τσέλσι για να τερματίσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μπράιτον στο «Άμεξ» αλλά πρέπει να κερδίσει και να ελπίζει ότι η Νιούκαστλ δεν θα νικήσει την Μπράιτον για να εξασφαλίσει την έβδομη θέση και την πρόκριση στο Europa Conference League, καθώς δεν θα μπορέσει να ανατρέψει την πολύ ανώτερη διαφορά τερμάτων της Τσέλσι.