Η Φλαμένγκο ήρθε σε επαφή με τον Αντονί Μαρσιάλ

Αντονί Μαρσιάλ

i

©imago

Η Φλαμένγκο ήρθε σε επαφή με τον Αντονί Μαρσιάλ

Δημήτρης Χούπης • 12:12 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 05.09.2024

Η Φλαμένγκο έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί και για την ΑΕΚ.

Ο Αντονί Μαρσιάλ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Ο Γάλλος επιθετικός μετά από εννέα χρόνια στους «κόκκινους διαβόλους», αποχώρησε από το Old Trafford και πλέον ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μεταξύ άλλων ο 28χρονος έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με Μέσα από το εξωτερικό κάνει μεγάλες προσπάθειες για να τον κάνει δικό της. Ενώ την ίδια ώρα ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να μη βιάζεται να πάρει την τελική του απόφαση.

Η υπόθεση Φοφανά για την ΑΕΚ, έχει φτάσει στο πιο κρίσιμο σημείο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:06 - 05.09.2024

Η υπόθεση Φοφανά για την ΑΕΚ, έχει φτάσει στο πιο κρίσιμο σημείο

Η Ένωση έχει καταφέρει να στρώσει το "έδαφος" για να φτάσει σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον Ιβοριανό φορ και πλέον όλα θα κριθούν στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους, ενώ μια από τις εναλλακτικές λύσεις φέρεται να είναι ο Ορμπάν της Λιόν

Νέο δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γίνει πόλος έλξης και ομάδας από τη Βραζιλία. Ο λόγος γίνεται για τη Φλαμένγκο, η οποία σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο έχει έρθει σε επαφή με τον Γάλλο.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος μετά από τον τραυματισμό του Πέδρο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, προσέγγισε τον 28χρονο, ο οποίος εξετάζει όλες του τις επιλογές.

Μία από αυτές είναι και η Ένωση, για την οποία όμως μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι. Καθώς πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος μέχρι πρότινος είχε ετήσιες απολαβές με οχταψήφιο αριθμό. Ακόμα ένα όνομα για την επίθεση της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα είναι αυτό του Ντάντρο Φοφανά, ο οποίος αγωνίζεται στην Τσέλσι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Μάλιστα ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Κονέ έκανε ταξίδι μέχρι το Λονδίνο προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους των «μπλε» για την περίπτωση του Ιβοριανού επιθετικού.