«Αντουάν πέθανε»: Εξαλλοι οι οπαδοί της Σοσιεδάδ με τον Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν - Φωτ. IMAGO

«Αντουάν πέθανε»: Εξαλλοι οι οπαδοί της Σοσιεδάδ με τον Γκριεζμάν

Κώστας Τόπας 13:05 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 07.10.2024

Δεν υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον Αντουάν Γκριεζμάν οι φίλοι της Σοσιεδάδ, οι οποίοι φώναζαν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ατλέτικο, υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπο του Γάλλου αστέρα.

Ο αγώνας της Κυριακής (06/10) μεταξύ της Σοσιεδάδ και της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν έντονος και οι οπαδοί των γηπεδούχων έβαλαν στο στόχαστρό τους Αντουάν Γκριεζμάν και τον Αλεξάντερ Σόρλοθ, οι οποίοι έπαιζαν και οι δύο στους Βάσκους στο παρελθόν της καριέρας τους.

Ωστόσο, μια μερίδα οπαδών το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Σύμφωνα με το «Relevo», αρκετοί φίλοι της Σοσιεδάδ εξαπέλυσαν μερικά «σκληρά» συνθήματα τα οποία ήταν προσβλητικά προς τον Γκριεζμάν.

«Γκριεζμάν πέθανε», ήταν εξ' αυτών που ακούστηκαν στην «Reale Arena», και αυτό προκάλεσε ένα μήνυμα που καλούσε τους παρευρισκόμενους να μην φωνάζουν προσβλητικά συνθήματα προς την κατεύθυνση των αντιπάλων παικτών.

«Όχι στα ρατσιστικά, ξενοφοβικά και μισαλλόδοξα συνθήματα. Ευχαριστήστε και υποστηρίξτε την ομάδα σεβόμενοι τον αντίπαλο», ακουγόταν από τα μεγάφωνα.

Μένει να δούμε αν η La Liga θα λάβει μέτρα εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ για αυτά τα περιστατικά και αν θα υπάρξει κάποιο πρόστιμο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί επανειλημμένα για τον Γκριεζμάν μετά την επιστροφή του στην Ατλέτικο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ατλέτικο ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Ρεάλ (1-1) και τη συντριβή από την Μπενφίκα (4-0) για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League, όμως η Σοσιεδάδ της χάλασε τα σχέδια.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, αφού πήραν προβάδισμα στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα με ένα πολύ όμορφο σουτ του Άλβαρες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στη συνέχεια, άσκησαν μεγάλη πίεση και ανταμείφθηκαν.

Συγκεκριμένα, στο 84' ο Σούσιτς μετά από ασίστ του Ογιαρθάμπαλ νίκησε τον Όμπλακ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας.