«Ο Αντούνα δεν θα παίξει στην Ευρώπη - Ο λόγος που χάλασε το deal με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός»

Ο Ουριέλ Αντούνα.

«Ο Αντούνα δεν θα παίξει στην Ευρώπη - Ο λόγος που χάλασε το deal με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός»

Κώστας Τόπας 08:25 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 19.07.2024

Δημοσίευμα από το Μεξικό εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα στην ΑΕΚ δεν προχώρησε, ενώ μπλέκει και το όνομα του Ολυμπιακού.

Το όνομα του Ουριέλ Αντούνα συνεχίζει να βρίσκεται στα δημοσιεύματα στο Μεξικό. Αυτή τη φορά σύμφωνα με το «365Scores Mexicο» ο 26χρονος εξτρέμ δεν θα μετακομίσει τελικά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι όπως αναφέρεται, οι δύο ομάδες είχαν καταλήξει σε συμφωνία ωστόσο η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί, διότι η ΑΕΚ θα επιδίωκε να πληρώσει την Κρουζ Αζούλ για τον Αντούνα, μέσα σε διάστημα τριών έως τεσσάρων ετών. Κάτι που δεν επιθυμεί ο σύλλογος από το Μεξικό που ήθελε να γεμίσει τα ταμεία της από την μεταγραφή σε διάστημα έξι μηνών.

«Ο Αντούνα ΔΕΝ θα παίξει στην Ευρώπη Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ουριέλ Αντούνα δεν θα μεταναστεύσει στη Γηραιά Ήπειρο επειδή η ΑΕΚ θα επιδίωκε να πληρώσει μέσα σε διάστημα 3 έως 4 ετών. Η Κρουζ Αζούλ θα επιδιώξει να ολοκληρωθούν οι πληρωμές σε 6 μήνες. Πολύπλοκη προοπτική για τον Αντούνα», τονίζει το σχετικό δημοσίευμα.

Από την άλλη, υπάρχει κι άλλο δημοσίευμα που συνδέει τον Αντούνα με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα το «FOX Sports MX», τονίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες.

«Η μεταγραφή του Αντούνα στην ΑΕΚ δεν προχωράει. Το ευρωπαϊκό όνειρο του Αντούνα μπορεί να μην είναι με την ΑΕΚ, αλλά μπορεί να είναι με τον Ολυμπιακό», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Αντούνα άνηκε την περίοδο 2017-2019 στο City Group, αλλά στη Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε συμμετοχή, καθώς δόθηκε δανεικός στην Γκρόνινγκεν και στους Γκάλαξι του Λος Άντζελες. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό και τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στην Κρουζ Αζούλ, με την οποία μέτρησε συνολικά 92 συμμετοχές και 24 γκολ.