«Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Αντούνα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ»

Ούριελ Αντούνα

i

Ούριελ Αντούνα

«Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Αντούνα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ»

Sportal newsroom 09:30 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 20.07.2024

Μετά την ΑΕΚ, στο Μεξικό αναφέρουν πως τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα.

Το όνομα του Ουριέλ Αντούνα συνεχίζει να βρίσκεται στα δημοσιεύματα στο Μεξικό. Την Παρασκευή (19/07) το «365Scores Mexicο» αποκάλυψε 26χρονος εξτρέμ δεν θα μετακομίσει τελικά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι όπως αναφέρεται, οι δύο ομάδες είχαν καταλήξει σε συμφωνία ωστόσο η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί, διότι η ΑΕΚ θα επιδίωκε να πληρώσει την Κρουζ Αζούλ για τον Αντούνα, μέσα σε διάστημα τριών έως τεσσάρων ετών. Κάτι που δεν επιθυμεί ο σύλλογος από το Μεξικό που ήθελε να γεμίσει τα ταμεία της από την μεταγραφή σε διάστημα έξι μηνών.

Το μεταγραφικό «κερασάκι» με Λαμέλα μπήκε, αλλά η ΑΕΚ ήδη πάει φουλ για την επόμενη κίνηση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:49 - 20.07.2024

Το μεταγραφικό «κερασάκι» με Λαμέλα μπήκε, αλλά η ΑΕΚ ήδη πάει φουλ για την επόμενη κίνηση

Για την Ένωση ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι μια σπουδαία κίνηση, όμως στον μεταγραφικό σχεδιασμό εξακολουθεί να υπάρχει προτεραιότητα για αριστερό μπακ και φορ και μέσα στον Σαββατοκύριακο πιθανό να υπάρξει εξέλιξη

Αυτή τη φορά, ο δημοσιογράφος Κάρλος Πόνσε ντε Λεόν, αποκαλύπτει ότι τόσο ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα του παίκτη, Κρουζ Αζούλ αλλά και το γραφείο μάνατζερ που έχει μέρος των δικαιωμάτων του Αντούνα για να προχωρήσουν την υπόθεση.

Ο Αντούνα άνηκε την περίοδο 2017-2019 στο City Group, αλλά στη Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε συμμετοχή, καθώς δόθηκε δανεικός στην Γκρόνινγκεν και στους Γκάλαξι του Λος Άντζελες. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό και τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στην Κρουζ Αζούλ, με την οποία μέτρησε συνολικά 92 συμμετοχές και 24 γκολ.