Αντσελότι: «Αλτρουιστής ο Βινίσιους που  έδωσε στον Εμπαπέ το πέναλτι»

Φωτ. IMAGO

Αντσελότι: «Αλτρουιστής ο Βινίσιους που έδωσε στον Εμπαπέ το πέναλτι»

Νεφέλη Μπισμπίκη • 12:26 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 02.09.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι επικρότησε την κίνηση του Βινίσιους, ο οποίος παραχώρησε στον Κιλιάν Εμπαπέ το πέναλτι και αυτός με την σειρά του έκανε το 2-0 για την «Βασίλισσα»

Το πάρτι με τα γκολ ξεκίνησε για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Η ανησυχία για το πότε θα σκοράρει έλαβε τέλος, αφού δεν βρήκε μία φορά τα δίχτυα, αλλά δύο. Την δεύτερη μάλιστα, ήταν από ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Βινίσιους στο 75ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο να αποφασίζει να το δώσει στον Γάλλο. Πριν την εκτελέση τόσο ο Μπραχίμ Ντίαζ όσο και ο Βινίσιους, ζήτησαν από το κοινό να ενθαρρύνουν τον Εμπαπέ, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Κάρλο Αντσελότι.

«Ο Βινίσιους ήταν πολύ αλτρουιστής όταν άφησε το πέναλτι στον Εμπαπέ. Για τον Κιλιάν είναι σημαντικό να σκοράρει», δήλωσε.

«Δεν πιέσαμε ποτέ τον Εμπαπέ να σκοράρει. Έπαιξε ένα καλό παιχνίδι κι είχε ευκαιρίες. Νομίζω ότι είναι σημαντικό γι' αυτόν να σκοράρει, αλλά αξιολογούμε περισσότερο τη συλλογική δουλειά», πρόσθεσε στην συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Κάρλο Αντσελότι πριν το παιχνίδι με την Μπέτις, είχε αναφερθεί για το πως θα γίνεται η επιλογή εκτέλεσης των πέναλτι, για την αποφυγή κάθε παρεξήγησης ή έντασης ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες σταρ. Η απόφαση αυτή ήταν να επιλέγουν μόνοι τους, κάτι που απ' ότι φαίνεται του βγήκε σε καλό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!