Αντσελότι για τα αποδυτήρια της Ρεάλ: «Δεν υπάρχουν πρίγκιπες ή βασιλιάδες εδώ»

Κάρλο Αντσελότι

i

PrtScr

Αντσελότι για τα αποδυτήρια της Ρεάλ: «Δεν υπάρχουν πρίγκιπες ή βασιλιάδες εδώ»

Κώστας Τόπας 12:02 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 14.08.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ των παικτών του και πως τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα υγιές περιβάλλον.

Αυτή την Τετάρτη (14/08, 22:00), η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία να μπει στη σεζόν με ένα τρόπαιο και να γίνει η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Super Cup, αν κερδίσει την Αταλάντα, στη Βαρσοβία.

Ο προπονητής των «μερένγχες» Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει ήδη τους διεθνείς Κιλιάν Εμπαπέ και Τζουντ Μπέλιγχαμ στη διάθεσή του, κλήθηκε να μιλήσει για το κλίμα στην ομάδα, διαψεύδοντας ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια του συλλόγου. 

«Τα αποδυτήρια είναι ένα υγιές και ειρηνικό περιβάλλον, χάρη στην παρουσία παικτών που είναι εδώ για πολύ καιρό όπως ο Ντάνι [Καρβαχάλ], όπως ήταν ο Νάτχο, ο Κρόος ή ο Μόντριτς, ο Βαλβέρδε και ο Λούκας Βάσκεθ. Δεν υπάρχουν πρίγκιπες ούτε βασιλιάδες, απλά μια παρέα», τόνισε ο Ιταλός, στη συνέντευξη Τύπου. 

Η ποιότητα της ενδεκάδας των Μαδριλένων έφερε πονοκεφάλους στον Αντσελότι που ακόμα και στις διακοπές σκεφτόταν μόνο τα σχέδια του για το ματς με την Αταλάντα. «Οι διακοπές μου χάλασαν με το να σκεφτώ ποιος θα παίξει (γέλια). Είναι το πιο απλό πράγμα, οι παίκτες είναι καλοί, θα παίξουν και θα συνεισφέρουν. Έχουμε πολλά παιχνίδια και κάποια στιγμή όλοι θα παίξουν», εξήγησε ο Ιταλός προπονητής.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του αυτή την Τετάρτη κόντρα στους Ιταλούς, αλλά ο Αντσελότι δεν αποκάλυψε για το αν θα ξεκινήσει ή όχι ο Γάλλος αστέρας.

«Πάμε πολύ καλά, ο Κιλιάν επίσης τα πηγαίνει καλά, και μπορεί να παίξει από την αρχή όπως όλοι εδώ. Όλοι μπορούν να παίξουν, παρόλο που δεν είχαμε πολύ χρόνο. Προσαρμόζεται πολύ καλά, είναι συγκεντρωμένος και δείχνει εξαιρετική ποιότητα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!