Αντσελότι: «Η Ρεάλ θα είναι η τελευταία μου δουλειά σε επίπεδο συλλόγων»

Κάρλο Αντσελότι

i

PrtScr

Αντσελότι: «Η Ρεάλ θα είναι η τελευταία μου δουλειά σε επίπεδο συλλόγων»

Δημήτρης Χούπης 17:24 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 02.08.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η τελευταία του δουλειά σε επίπεδο συλλόγων.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού με τον Ιταλό τεχνικό η «βασίλισσα» έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τρία Champions League.

Όπως φαίνεται μάλιστα η ομάδα της Μαδρίτης θα είναι και η τελευταία δουλειά του 65χρονου. Συγκεκριμένα, ο Αντσελότι σε δηλώσεις που έκανε αποκάλυψε πως η Ρεάλ θα είναι ο τελευταίος σύλλογος που θα προπονήσει, ενώ την ίδια ώρα σχολίασε ότι έχει δεύτερες σκέψεις για να αναλάβει μια εθνική ομάδα.

«Ναι, νομίζω πως η Ρεάλ θα είναι ο τελευταίος σύλλογος που θα προπονήσω. Δεν ξέρω για κάποια εθνική ομάδα. Δεν θα έχω τον ίδιο ενθουσιασμό γιατί θα έχανα αυτό που μου αρέσει πιο πολύ, την καθημερινή τριβή με τους παίκτες μου.

Είναι η 29η σεζόν μου ως προπονητής. Έχω κερδίσει πολλούς τίτλους, όμως έχω χάσει άλλους τόσους. Είχα την τύχη να βρεθώ στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας», ήταν τα λόγια του στο Obi One podcast.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το συμβόλαιο του Ιταλού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και ο Αντσελότι ευελπιστεί ότι σε αυτά τα δύο χρόνια θα κατακτήσει περισσότερους τίτλους. Συνολικά με τη Ρεάλ έχει κερδίσει 13 τίτλους, μεταξύ άλλων τρία Champions League, δύο κύπελλα Ισπανίας και δύο πρωταθλήματα.

Το 2014 μάλιστα, όντας προπονητής της «βασίλισσας», αναδείχθηκε και ο κορυφαίος προπονητής του κόσμου.