Ο Αντσελότι αποκαλύπτει τι κάνει αυτή την ομάδα διαφορετική από άλλες που έχει προπονήσει

Κάρλο Αντσελότι

i

PrtScr

Ο Αντσελότι αποκαλύπτει τι κάνει αυτή την ομάδα διαφορετική από άλλες που έχει προπονήσει

Κώστας Τόπας 15:06 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 05:10 - 16.05.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την πίστη των παικτών του και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ και κρατάει τους «μερένχες» ενωμένους.

Ονειρική σεζόν κάνουν Ρεάλ Μαδρίτης και Κάρλο Αντσελότι. Οι «μερένχες» μετράνε μόλις δύο ήττες αυτή τη σεζόν. Είναι ήδη κοντά στον τίτλο του πρωταθλήματος, και απέχουν 90 λεπτά από την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Όλα αυτά έχουν μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει υποστεί παρατεταμένες απουσίες βασικών παικτών στην ομάδα του. Όπως και οι περιπτώσεις των Έντερ Μιλιτάο και Τιμπό Κουρτουά, οι οποίοι υπέστησαν τον ίδιο τραυματισμό στους χιαστούς στο γόνατό τους στην αρχή της σεζόν. Κάτι που τους κράτησε στο περιθώριο για αρκετούς μήνες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Αντσελότι κατάφερε να αξιοποιήσει στο έπακρο όλους τους παίκτες του στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους του. Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Κάντιθ, ο Ιταλός υπογραμμίζει, πάνω απ' όλα, τη συλλογική δέσμευση των παικτών του να πετύχουν αυτό το ορόσημο των μόλις δύο ήττων τον Μάιο.

«Σε αυτή την ομάδα, χωρίς να τη συγκρίνω με εκείνη μιας άλλης εποχής, βλέπω μια εξαιρετική συλλογική δέσμευση και έλλειψη εγωισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Μάλιστα, στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου, ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι ο Τιμπό Κουρτουά θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση και θα υπερασπιστεί την εστία των Μαδριλένων στον αγώνα απέναντι στη Κάντιθ.

«Είναι καλά. Αύριο θα παίξει μετά από πολύ καιρό. Είναι καλά νέα για εμάς που επέστρεψε, όπως όταν έκανε ο Militão. Μπορεί να συνεισφέρει ό,τι έχει συνεισφέρει. Είναι καλά, με μεγάλο ενθουσιασμό και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με τον επιστροφή. Ο τελικός που έχουμε στο μυαλό μας είναι την Τετάρτη κόντρα στην Μπάγερν. Θα παίξει ο Λούνιν και μετά θα δούμε», κατέληξε ο Αντσελότι.